• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

beğeğiniz düştümü?

B&M

FB & M & YE
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2007
8.556
25
158
37
kızlar acil içimi rahatlatın..benim 8.5 aylık bi oğlum var ve simdiye kadar cok dikkat ettim ama maalesef bi anlık boşulkla çekyattan düştü baya ağladı sonra sustu korktu sanrım ama sağ yanağı kızarmış ve sağ şakağındaki damarlar belirginleşmiş korkuyorum bişi olucak diye suan damarların görüntüsü geçti ama yanağı hafif kızark sizin hiç düştümü bebeğiniz naptınız??

Canım,geçmiş olsun.öncelikle kendini üzme.çünkü ne kadar dikkat edersek edelim bu tarz şeyler olabiliyor.1 ay önce benim oğlumda benim yatağımdan halıya düştü..çok korktu,çok ağladı..hatta hep kucağımda durmak istedi,yatırdığımda katılarak ağlamaya başlıyordu neyse susturdum,sakinleşti.hemen doktorumuzu aradım ve ertesi günde hemen götürdüm doktora zaten..
ilk etapta şuurunu kaybetti mi bu önemli,seni tanıyormu?daha önce yaptığı davranışlar devam ediyor mu..düştüğünde bayılma ya da bilinç kaybı olduysa sorun var demektir.ama herşey eskisi gibiyse sorun yok demektir.2 saat kadar uyumasın,kusmasın..hep gözün üstünde olsun.
benim oğlum korkusu geçip sakinleşince eskisi gibi davranmaya başladı,herkesi tanıdı..
yine de doktorunuza ulaş istersen benim eşim hemen aramıştıda gözlerine bakın falan demişti..belki ektra söyleyeceği şeyler vardır..

dediğin gibi beni tanıyo sesler cıkarıyo eskisi gibi sadece biraz naz yapar gibi :) ay cok dua ediyorum inşalh bişi olmaz bende yarın götürücem dktra hiç bişi yok görünürde sişlik bilinç kaybı ses duymamama görmeme gibib ama insallahta olmaz cok saol beni rahatlattın biraz

anladığım kadarıyla yan tarafına düşmüş canım geçmiş olsun...

benim kızım 5 aylıkken karyoladan yüzüstü üştü birşey olmamıştı...

Allah korusun olsaydı anlardın zaten şimdiye kadarkorkma canım...

dediğin gibi beni tanıyo sesler cıkarıyo eskisi gibi sadece biraz naz yapar gibi :) ay cok dua ediyorum inşalh bişi olmaz bende yarın götürücem dktra hiç bişi yok görünürde sişlik bilinç kaybı ses duymamama görmeme gibib ama insallahta olmaz cok saol beni rahatlattın biraz

o zaman bir sorun yoktur canım.doktorumuz demişti;bebekler çok sağlamdır küçükler diye hemen birşey olucak şeklinde düşünme diye..30-40 cmlik düşmelerde bir sorun olmaz demişti.belki gece huzursuz uyur çünkü korktu..lütfen sen kendinide yıpratma,ben çok ağlamıştım bebeğimi düşürdüm diye..üzme kendini dikkat ediyoruz ama boş bir anımız oluyor demekki.

6,5 aylıktı oğlum.benim yatağımda beraber uyuyakalmıışız.küütt diye bi sesle uyandımki bizim velet sürünmüş,üstümden geçmiş,ordanda yere kapaklanmış:mymeka:uykumda öyle hafiftir ki nasıl uyanmamışım hala hayret ederimfisfisfis
öyle ağlamadıda aman aman...gözlerini felan kontrol ettim,baktım rutin hareketlerinde bi değişiklik yok.sabaha kadar ara ara kontrol ettim her ihtimale karşı.sonra geçti gitti.
ve öğrendim ki bebekler yapmaz dememek laxzım.birg ün önce yapamadığı şeyi bir gün sonra hemencecik yapıveriyor sıpalar:mymeka:

6,5 aylıktı oğlum.benim yatağımda beraber uyuyakalmıışız.küütt diye bi sesle uyandımki bizim velet sürünmüş,üstümden geçmiş,ordanda yere kapaklanmış:mymeka:uykumda öyle hafiftir ki nasıl uyanmamışım hala hayret ederimfisfisfis
öyle ağlamadıda aman aman...gözlerini felan kontrol ettim,baktım rutin hareketlerinde bi değişiklik yok.sabaha kadar ara ara kontrol ettim her ihtimale karşı.sonra geçti gitti.
ve öğrendim ki bebekler yapmaz dememek laxzım.birg ün önce yapamadığı şeyi bir gün sonra hemencecik yapıveriyor sıpalar:mymeka:

6 aylıkken bızım karyolamızdan kafa ustu dustu..cok korktum.. oğlum bır muddet agladı cabuk sustu ama hala o göruntu gözumun önunden gıtmez..diş yenı cıkarmaya baslamıstı ve dişi kanadı...

yavrummmmm.. kendımden nefret etmıstım o zaman..

annem hep dıkkat et kızım der ama onları melekler onları tutar der...icimi ferahlatır bu söz nedense

benim kızımda kendini kafaüstü atmıştı kanepeden:emir_bebek:sanırım gerçekten melekler koruyor bebekleri ve daha yumuşak mı oluyorlar ne bişey olmuyor düştüklerindea.ssen içini rahatlatmak için götür doktora ama birşeyi yoktur büyük ihtimallegamyoncuiremsu

canım alah korusun problem olsa,kusma,sürekli uyuma isteği olurdu düşme anından sonra ,24 saat içinde böle bişe olmadıysa korkma düşmelerde kıslar aklınızda bulunsun ilk 3 saat kesinlikle uyutmayın,kusma varsa hemen doktora başvurun..............

Canım çok geçmiş olsun. Ama gönlünü ferah tut. Benim iki dana da çok yaramazdılar ve düşmelerinin sayısını hatırlamıyorum. Hatta oğlum 13-14 aylıkken parkta kaydırağın üstüne çıkmış gözle kaş arasında oradan düşmüştü. Düşen çocuk, uyku haline gelirse ve kusarsa bir doktora götürmek lazım. Rabbim onları öyle yaratmışki bizden daha dayanıklı oluyorlar böyle darbelere.

benim oglum 3 aylıkken koltuktan 6 aylıkkende yataktan düşmüştü şükür bişey olmadı ama sonuc ben cok üzüldüm ve sütüm kesildi 2 gün sonrada benim oglum sinirlendi ve daha beni emmedi

hepinize cok teşekkür erderim bi an bende kendimden nefret ettmiştim..hiçbirimize allah birdaha göstermesin ama yazılarınızı okuyunca cok rahatladım yarın dkruna götürücem inşlh.kusma bilinç kaybı göz kayması felan yok ama beni emmedi emerken ağladı ama bibaronu emiyo..düştükten bi süre sonra uykusu gelir gibi oldu ama uyutmadım oyaladım ama 2 saat sonra uyku saati geldi için uyudu sonra yandı mama yedi ve simdi gece uykusuna gecti..bi sorun yok çok sükür simdilik...ama cok nazlı herseyee eeeee diyo bu arada kabız da kakasını yapamıyo sbahatan o sorunumuz var dı yawrum bide düştü yetmezmiş gibbi

ah canım kıyamam ben ona ..

çok geçmiş olsun..

benim kızımda 5 aylıkken bizim yatağımızdan düşmüştü hemde yerde halı bile yoktu yıkamaya yollamıştım hepsini direk parkeye düştü küüüttt diye....tam 55 cm.'lik yüksekliten bide..
öyle korktum ki ağlamaktan şiştim resmen kızımda çok korktu tabii çok ağladı hemen doktorumuzu aradık anlattık durumu kusma ve bilinç kaybı yoksa korkmayın ama sürekli takip edin demişti..
çok şükür hiçbir sorun yaşamadık yarım saat sonra gülücükler saçmaya başladı cimcime..
ama hala hayret ederim daha doğru dürüst dönemeyen çocuk o kadar geniş yatağın ortasında yatarken nasıl düştü diye...

arkadaşlar bugün gittik dkra muayene etti çok şükür hiç bişi yok verilmiş sadakamız varmış allhım korudu hala ağlayaşı gözümden sesi kulağımdan gitmiyo resmen anniyyyy anniyyyy diye ağlıyodu :((

benim oğlum da koltuktan ve anakucağından düştü.çok şükür bişey olmadı.artık anakucağından kendisi iniyor. :)

canım çok geçmiş olsun bişey olmaz inşallah sen gönlünü ferah tut
hepimiz düşe kalka büyüdük
benim kızda çok düştü daha 1 haftalıkken taşıma çantasının kulpu koptu merdivenden yuvarlandı allahtan battaniye vardı bişey olmadı
kafasına kocaman müziksetini düşürdü hemde gözümün öününde oldu müdahele bile edemedim bir anlık bi olaydı kafası delindi kanlar fışkırıyor :çok üzgünüm:
daha saymakla bitmez allah esirgiyo heralde kaç kere kafa filmi çektirdik şükürki bişey olmadı kalıcı hasar sakatlık falan
sen ne kadar dikkat edersen et olacak olursa oluyor
allhıma emanet çocuklarımız

Back