• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beebişşş var mı?

gokcebuket

başımın belası PKO
Kayıtlı Üye
5 Mart 2011
817
16
48
Kocaeli
selam arkadaşlar bir arkadaşımın son adeti 16 şubat idi.16 mart adet olmayı bekledi ama olmadı çok heyecanlı 4 gün geçmiş oluyor bu durumda dahada yeni evli 3 aylık onun heyecanına bizde katıldık ve test yapıyoruz bir kaç gündür ama hep negatif çıkıyor bu arada ovulasyonda yapıyoruz oda negatif aslında iki çizgi var ama soluk ikinci çizgi ovulasyonda. size sorum ise 4 gün geçti bebişşşş olsaydıı soluuk ta olsa uçukkk ta olsa pozitif çıkarmıydı yoksa umutlanmaya devam edelim mi bu arada kist varmış 2 ay önce kontrole giddiğinde o büyüyüp adet gecikmesi yapmış olabilirmi diye endişeli siz ne düşünüyorsunuz bu durumda yazıkkk bizde gecikti diye ümit vermiyelim durup dururken sonra insan çok üzülüyor iyi biliyorum bu durumu...

Son düzenleme:
benimde 20 şubattı geçen reglim bu ay 18 inde test yaptım silik çizgi çıktı...ama kist fln demişsin onu bilemicem tatlım...kistte aldırdım ben gerçi 6 ayda 5,5 cm olmuştu çok çabuk büyüyo malesef:( bence kan testi yaptırsın dr ada muhakkak gitsin ...

benimde 20 şubattı geçen reglim bu ay 18 inde test yaptım silik çizgi çıktı...ama kist fln demişsin onu bilemicem tatlım...kistte aldırdım ben gerçi 6 ayda 5,5 cm olmuştu çok çabuk büyüyo malesef:( bence kan testi yaptırsın dr ada muhakkak gitsin ...

tebrik ederim canım seni senin daha geçmeden günün çıkmış ne güzel inşallah arkadaşında çıkar ama umut yok gibi bu ayda 4 gün geçti çünkü üstünden bide kist sendede varmış adette gecikme yapmışmıydı hafta sonu gidicek bakalım doktora dr ne dicekk.

Back