- 28 Mart 2007
- 1.019
- 24
- 43
- Konu Sahibi yazgxuxlxuxm..
varlığını öğrenipte sana kelebeğim bebeğim canım yavrum kızım oğlum diyebilmeyi o kadar çok istiyorum ki.her gece gözü yaşlı mevlama dualar ediyorum.ne olur o hayırlı zaman gelsin.ben yavruma sağlıklı bir şekilde kavuşayım diye.duymuyormusun meleğim yakarışlarımı.görmüyormusun sel olup akan göz yaşlarımı ne zaman kavuşacağım sana,ne zaman bağrıma basıp yavrum diyebileceğim,ne zaman kokunu çekeceğim içime,ne zaman yerden kalkacak başım ne zaman o kutsal duyguyu tadıp ana olacağım ne zaman annemi daha iyi anlayacağım.seni içimde hissetmeyi içimde büyütmeyi ve sağlıklı bir şekilde dünyaya gözlerini açmanı o kadar çok istiyorum ki babanla birlikte yollarını gözlüyoruz meleğim.anne diyeceğin baba diyeceğin günlerin hayalini kurup mutlu oluyoruz canım.gelde dinsin göz yaşlarım.gelde mutlu olalım.gelde kurtulalım herkezin lafından.gösterelim herkeze anne nasıl olunur.baba nasıl olunur.bir söz öyle yaktıki içimi yavrum.bir söz öyle oturduki içime.senden önce dünyaya gelen yeğenin amcanın kızını sevmeye yaklaştığımda sevdirmediler.nazarım değer diye yüzündeki örtüyü açmama izin vermediler.kucağıma aldırmadılar ben bebek sevmesini bilmezmişim.benim bebeğim yokmuş nazarım değermiş.halbuki bilemediler ne kadar içten ne kadar sevgiyle yaklaştığımı içimden dualar ettiğimi anlayamadılar meleğim.gelde gösterelim herkeze nasıl bebek sevilir.gelde gösterelim bir sevgi nasıl büyütülür.cana can nasıl katılır.kon artık kelebeğim bedenime.mevlam canıma can kat.hayırlı ve sağlıklı bir evlat nasip et.ya müsavvir celle celalühü.senağlama