Beddua ettim pişmanım😣😣😣😣

Evlat Kokusu

Kötü Kalpli Kullarından Koru Allahım,💜
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2019
2.365
1.720
63
Alanya
Merhaba arkadaşlar dün çok yoğun bir gün geçirdim işyerinde temizlik sayım düzen akşama kadar sürdü Mola saatin bile olmadı Neyse eve geldim 2,5 yaşındaki kızımın parka gitmek istedi Tabii öncesinde yemek yapmam gerekiyordu yemek yaptım Bulaşıkları yıka vesaire derken onun da gönlü olsun diye parka götürdüm bir saat oynadı eve döndük hep ilgi istiyor tamam ilgileniyorum ama gece Saat 2 oldu hala uyumadı tabii Ben yorgunluktan ölüyorum Artık gözlerim kapanıyor bir türlü uyumadı Ben de sinirlendim Beddua ettim Allah canımı alsa annesiz kalırsın ıktım artık hayattan Lanet olsun böyle hayata gibisinden bekliyorlar yaptım ve şimdi çok pişmanım İçim içimi yiyor

Merhaba arkadaşlar dün çok yoğun bir gün geçirdim işyerinde temizlik sayım düzen akşama kadar sürdü Mola saatin bile olmadı Neyse eve geldim 2,5 yaşındaki kızımın parka gitmek istedi Tabii öncesinde yemek yapmam gerekiyordu yemek yaptım Bulaşıkları yıka vesaire derken onun da gönlü olsun diye parka götürdüm bir saat oynadı eve döndük hep ilgi istiyor tamam ilgileniyorum ama gece Saat 2 oldu hala uyumadı tabii Ben yorgunluktan ölüyorum Artık gözlerim kapanıyor bir türlü uyumadı Ben de sinirlendim Beddua ettim Allah canımı alsa annesiz kalırsın ıktım artık hayattan Lanet olsun böyle hayata gibisinden bekliyorlar yaptım ve şimdi çok pişmanım İçim içimi yiyor
Yapmayın lütfen. Daha küçücük ve akşama kadar sizi özlüyor. Tam hareket zamanı ilgi zamanı. Çok çalışmanızın sorumlusu o değil. Eşiniz yardımcı olmuyor mu?

Bir anlık sinirle söylemişiniz. Allah sizin kalbinizi biliyor pişmanlığınızı biliyor üzülmeyin. Hepimiz sinirli hallerimizde neler neler diyoruz. Bi daha kızgınken üzgünken daha dikkatli olun. :KK36::KK36:
Hep öyle diyorum ama sabrım taşınca ölmek istiyorum resmen

Yapmayın lütfen. Daha küçücük ve akşama kadar sizi özlüyor. Tam hareket zamanı ilgi zamanı. Çok çalışmanızın sorumlusu o değil. Eşiniz yardımcı olmuyor mu?
Eşim yardımcı oluyor ama herşey benden istiyor gece 1 olsa uyumuyor çalış ev işleri yemek ütü bulaşık bitiyorum bazen sonra da onu uyurken izleyip ağlıyorum

Eşim yardımcı oluyor ama herşey benden istiyor gece 1 olsa uyumuyor çalış ev işleri yemek ütü bulaşık bitiyorum bazen sonra da onu uyurken izleyip ağlıyorum
Eşiniz çocuğa değil ev işine yardim etsin o zaman.
Bulaşık yıkasın, evi süpürsün, eli ayağı tutuyor.
Annenin bedduası tutmaz, merak etmeyin.
Ama çocuk için zor bir durum.
Bütün gün sizi özlüyor.
Normaldir ilginizin yetmemesi.
Anneannesioarka götürsün gün içinde..
Gündüz uyuyorsa gündüz uykusunu da duzenleyin..

benim de bazen çıkıyor ağzımdan ama sonrası kocaman vicdan azabı, Allah ım diyorum sen biliyorsun görüyorsun, aslında kızgınlığım eşim olacak oduna :bicak: az omuzlarımdaki yükü alsa benimde sabrım artacak ama idrak edecek kafa nerdeee:işsiz:

annenizde kalıyorsunuz eşiniz ayrı mı kalıyor sizden iş dolayısıyla orasını anlamadım
o zaman eşiniz nasıl yardımcı oluyor ki?
anneniz yapsa yemekleri bide öğlen parka çıkarsa ne güzel olur

kötü söz bazen çıkıyor ağzımızdan.. anne bedduası geçmez derler.. tövbe edin

Onu dünyaya getirmeyi siz istediniz. Hiç bir zaman bunu unutmayın lütfen ve acilen tövbe edin.
Bu kadar zor durumdaysanız da çalışmaya ara verin. Çocuğunuzun hiç bir suçu yok ve sizin yorgunluğunuzun faturasını o ödemek zorunda da değil !
Borcum olmasa ona mahrum kalmayı asla istemem yer siliyorum bardak yıkıyorum millete çayı kahve götürüyorum sırf borç bitsin rahat bir hayatı olsun diye çocuk herşey istiyor olmayınca çok zoruma gidiyor pişman oluyorum tövbe ediyorum isyanım aslında hayatın şartlarına beni tüm gün yavrumdan ayrı bırakıp çalışmak zorunda kaldığım hayata.... 😥😥😥😥

annenizde kalıyorsunuz eşiniz ayrı mı kalıyor sizden iş dolayısıyla orasını anlamadım
o zaman eşiniz nasıl yardımcı oluyor ki?
anneniz yapsa yemekleri bide öğlen parka çıkarsa ne güzel olur

kötü söz bazen çıkıyor ağzımızdan.. anne bedduası geçmez derler.. tövbe edin
2 ay Annemde kalacağım Normalde Kayınvalidem bakıyordu o köye gittiği için 2 ay köyde kalacak bu durumda çocuğuma bakacak kimse olmadığı için kızımla ben annemlere gittik eşim evde kalıyor Biz kızımla Annemlerde kalıyoruz gün içinde Annem onu parka götürüyor markete götürüyor bahçede Salıncağı var ama illaki her akşam benimle parka gitmek istiyor

Tövbe edin ve birdaha lanet okumayın. Allah şeytanı lanetlemiş, biz kimiz ki de yaratılmaşların en şereflisi insan diyorken Rabbimiz lanet okuyabiliyoruz kendimize veya başkasına..

Bende aynı duruma geliyorum bazen ama onu kendi isteğimle doğurdum, bana ihtiyacı var diye telkin ediyorum kendimi. Çenemi tutamazsam Allah iyiliğini versin inşallah diyorum oğluma sizde öyle deyin bari.

Tövbe edin ve bir daha yapmamaya özen gösterin. Onun size ihtiyacı var.

Benim kıçı foklu kedim bile arkasında kırk dönderiyor beni.

Tövbe edin ve birdaha lanet okumayın. Allah şeytanı lanetlemiş, biz kimiz ki de yaratılmaşların en şereflisi insan diyorken Rabbimiz lanet okuyabiliyoruz kendimize veya başkasına..

Bende aynı duruma geliyorum bazen ama onu kendi isteğimle doğurdum, bana ihtiyacı var diye telkin ediyorum kendimi. Çenemi tutamazsam Allah iyiliğini versin inşallah diyorum oğluma sizde öyle deyin bari.
Kendime öyle kızıyorum ki anlatamam nasıl bir anneyim ben meleğim o benim şimdi iş yerinde nasıl pişmanım anlatamamm😡😡😥

bABA?
Annem anne bedduası kabul olmz evlada,töbe eder hemen derdi.
Tabi sakin olmaya calısın.
O kadr yoğun günde ben olsam yemek yapmaya kalkmam mesala,
kıır yumurta ye gerekirse.
Kendinizi sıkmayın bukadrr 4*4luk olsun diye.
Yaz simdi,kahvaltı ,karpuz bitti gitti.

Back
X