- Konu Sahibi witch hunt
-
YUKARIDA YENİ AÇILAN TOPİKTE BENİM DOLANDIRICI OLDUĞUM YAZIYOR BUNU YAZANLAR MUTLAKA CEZASINI GÖRECEKTİR GEREK MANEVİ GEREK MADDİ YANİ HUKUKİ OLARAK..BENİM KİMSENİN PARASINA İHTİYACIM YOK ..ELİMDE TOST MAKİNESİ VE TÜLLER GÜNEŞLİKLER VAR ..VE 46 BEDEN KIYAFETLER 39 NUMARA KAHVERENGİ TOPUKLU BOT VE SİYAH SÜET AYAKKABI.. BİR ADETTE HİÇ KULLANILMAMIŞ MAVİ 39 NUMARA SPOR AYAKKABI..AYRICA MAKYAJ MALZEMELERİ TABAK ÇANAK VESAİRE...KİMİN NE İHTİYACI VARSA KARGOSUNU KARŞILAYARAK İSTEDİĞİNİ ALABİLİR HEDİYE OLARAK YOLLAMAK İSTİYORUM...ÜRÜNLER SORUNSUZDUR HİÇ BİR DEFORMASYONU YOKTUR...
cnm nelerin kaldı ?
Gökçecim ahh hypnotic poison a cok yandim:) eşimin tek sevdigi parfüm bi türlü almak kısmet olmamıştı. Medcim gule gule kullansin:)))
keşke 5 tane falan olsaydı da verseydim sizlere deheee bu arada ben dolandırıcıymışım duru öyle diyolar ben senden perde almıştım dimi kargoyla falan paranı yatırmış mıydım canım ???? yoksa dolandırdım mı seni bi söyler misin
YUKARIDA YENİ AÇILAN TOPİKTE BENİM DOLANDIRICI OLDUĞUM YAZIYOR BUNU YAZANLAR MUTLAKA CEZASINI GÖRECEKTİR GEREK MANEVİ GEREK MADDİ YANİ HUKUKİ OLARAK..BENİM KİMSENİN PARASINA İHTİYACIM YOK ..ELİMDE TOST MAKİNESİ VE TÜLLER GÜNEŞLİKLER VAR ..VE 46 BEDEN KIYAFETLER 39 NUMARA KAHVERENGİ TOPUKLU BOT VE SİYAH SÜET AYAKKABI.. BİR ADETTE HİÇ KULLANILMAMIŞ MAVİ 39 NUMARA SPOR AYAKKABI..AYRICA MAKYAJ MALZEMELERİ TABAK ÇANAK VESAİRE...KİMİN NE İHTİYACI VARSA KARGOSUNU KARŞILAYARAK İSTEDİĞİNİ ALABİLİR HEDİYE OLARAK YOLLAMAK İSTİYORUM...ÜRÜNLER SORUNSUZDUR HİÇ BİR DEFORMASYONU YOKTUR...
özelden msj yolluyorum ama bana dönüş yapmadınız
Olur mu hiç öyle şey karşılıklı güven içinde cok sorunsuz bir alışverişti ayrıca başka zamanlarda da halimi hatrimi soracak kadar da zarifsin arkadaşım. Hayatta herkesi memnun edemiyoruz türlü türlü şeylere maruz kalabiliyoruz bazen. O yüzden sıkma canını lütfen:)))
5 dk engelindeyim canım biraz beklersen ...:26::26::26:
kahverengi botlar ve çay takımı busezeynep adlı arkadaşa gitmiştir güzel günlerde kullansın inşallah ....
teşekkür ederim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?