Bedava veriyorum...kargosunu ödeyen alır ...

Gökçecim ahh hypnotic poison a cok yandim:) eşimin tek sevdigi parfüm bi türlü almak kısmet olmamıştı. Medcim gule gule kullansin:)))

cnm nelerin kaldı ?

Gökçecim ahh hypnotic poison a cok yandim:) eşimin tek sevdigi parfüm bi türlü almak kısmet olmamıştı. Medcim gule gule kullansin:)))

keşke 5 tane falan olsaydı da verseydim sizlere de heee bu arada ben dolandırıcıymışım duru öyle diyolar ben senden perde almıştım dimi kargoyla falan paranı yatırmış mıydım canım ???? yoksa dolandırdım mı seni bi söyler misin

Olur mu hiç öyle şey karşılıklı güven içinde cok sorunsuz bir alışverişti ayrıca başka zamanlarda da halimi hatrimi soracak kadar da zarifsin arkadaşım. Hayatta herkesi memnun edemiyoruz türlü türlü şeylere maruz kalabiliyoruz bazen. O yüzden sıkma canını lütfen:)))

özelden msj yolluyorum ama bana dönüş yapmadınız

arkadaşlar ben evimdeki fazla eşyaları birilerinin işine yarasın diye dağıtıyorum hala bu dolandıcılık diyen var ...ürünleriniz size bu hafta içinde ulaşacaktir...eğer ki ulaşmazsa sizden rica ediyorum memnuniyetsizlik bölümüne yazın ..ben malimi bedava dağtıyorum bundan kime ne ???? istersem atarım istersem dağıtırım istersem yakarım kime dokunuyo anlamıyorum ...herkese yetişemedim ama yetiştiktiklerim ve yardımcı olabildiklerim güle güle günlerde kullansınlar ve beni hatırlasınlar .....

teşekkür ederim yazdıkların için ...oluyo arada böyle dengesizlikler evet sağol tatlım ...

5 dk engelindeyim canım biraz beklersen ...:26::26::26:

canım ben herkese birer ürün veriyorum o yüzden evet elimde iki adet 46 beden tertemiz tunik var bir de bahsettiğimiz nevresim ikisinden birini seçip özelden de adres yollarsan tamamdır ?

kahverengi botlar ve çay takımı busezeynep adlı arkadaşa gitmiştir güzel günlerde kullansın inşallah ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…