Bedava veriyorum...kargosunu ödeyen alır ...

witch hunt

1gunluk SucukluKuruFasulye
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mart 2010
10.523
29.496
798
YUKARIDA YENİ AÇILAN TOPİKTE BENİM DOLANDIRICI OLDUĞUM YAZIYOR BUNU YAZANLAR MUTLAKA CEZASINI GÖRECEKTİR GEREK MANEVİ GEREK MADDİ YANİ HUKUKİ OLARAK..BENİM KİMSENİN PARASINA İHTİYACIM YOK ..ELİMDE TOST MAKİNESİ VE TÜLLER GÜNEŞLİKLER VAR ..VE 46 BEDEN KIYAFETLER 39 NUMARA KAHVERENGİ TOPUKLU BOT VE SİYAH SÜET AYAKKABI.. BİR ADETTE HİÇ KULLANILMAMIŞ MAVİ 39 NUMARA SPOR AYAKKABI..AYRICA MAKYAJ MALZEMELERİ TABAK ÇANAK VESAİRE...KİMİN NE İHTİYACI VARSA KARGOSUNU KARŞILAYARAK İSTEDİĞİNİ ALABİLİR HEDİYE OLARAK YOLLAMAK İSTİYORUM...ÜRÜNLER SORUNSUZDUR HİÇ BİR DEFORMASYONU YOKTUR...

bu birazcık pireye kızıp yorgan yakma k olmuş arkadaşım
bence bu kadar üzülme.resimlerini yüklersen makul fiiyata alıcı bulunur.mesela ayakkabı no ve kıyafet bedenlleri bana uyyor.ayrıca perde ihtiyacımda var.nerdesin

Bazı tatsızlıkları okudum keşke yaşanmasa böle seyler çok can sıkıcı

Benn talip olabilirim bazı urunlerine

Ne lazim canim sana soylersen yardimci olabilirim ...ev detoksu yaparim ...
Perdelerim 11 yillik
Giyim konusundada olabilir
Makyaj yapmiyorum ama hevesim var

Ayakkabı cantam var artik rubi arkadasim saolsun

Son düzenleme:

canim telden giriyorum o yuzden resim yukleyemem ama botlar sifir kahverengi topuklu bqgcikli iki yil once 75 liraya aldim boyum 1,75 onlarida giyince deve gibi oluyorum esimde istemiyo o yuzden bi kere bile giymek nasip olmadi ...

beğendiğin olursa benim sayfamdan da bakabilirsin canım ben sana sen bana

canım 39 numara spor ayakkabıya talibim ama içim rahat değil..konuyu bilmiyorum ama birşeylere kızıp da yapıyorsan bu dağıtımı yani bilemedim.. ayakkabı için fiyat belirle uygun olursa öyle alayım mı?

canim telden giriyorum o yuzden resim yukleyemem ama botlar sifir kahverengi topuklu bqgcikli iki yil once 75 liraya aldim boyum 1,75 onlarida giyince deve gibi oluyorum esimde istemiyo o yuzden bi kere bile giymek nasip olmadi ...

anlattığın kadarıyla güzel ben tost makinesini tülleri ve güneşlikleri anneme kıyafet ve ayakkabıları kendime istiyorum :) anneler günü hediyesi almadım da onunla kandırmayı düşünüyorum.

anlattığın kadarıyla güzel ben tost makinesini tülleri ve güneşlikleri anneme kıyafet ve ayakkabıları kendime istiyorum :) anneler günü hediyesi almadım da onunla kandırmayı düşünüyorum.

benim sayfama sıfır eşofman takımı etekler falanda eklicem onlardanda seçebilirsin

39 numara spor ayakkabilar senindir tatlim ucrete gerek yok bir hafta giyildi kinetiks marka lacivert ozelden adresini gonderirsen p.tesi kargolarim olur mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…