- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.496
- 798
- Konu Sahibi witch hunt
-
tabak canaklari merak ettim doğrusu :)
YUKARIDA YENİ AÇILAN TOPİKTE BENİM DOLANDIRICI OLDUĞUM YAZIYOR BUNU YAZANLAR MUTLAKA CEZASINI GÖRECEKTİR GEREK MANEVİ GEREK MADDİ YANİ HUKUKİ OLARAK..BENİM KİMSENİN PARASINA İHTİYACIM YOK ..ELİMDE TOST MAKİNESİ VE TÜLLER GÜNEŞLİKLER VAR ..VE 46 BEDEN KIYAFETLER 39 NUMARA KAHVERENGİ TOPUKLU BOT VE SİYAH SÜET AYAKKABI.. BİR ADETTE HİÇ KULLANILMAMIŞ MAVİ 39 NUMARA SPOR AYAKKABI..AYRICA MAKYAJ MALZEMELERİ TABAK ÇANAK VESAİRE...KİMİN NE İHTİYACI VARSA KARGOSUNU KARŞILAYARAK İSTEDİĞİNİ ALABİLİR HEDİYE OLARAK YOLLAMAK İSTİYORUM...ÜRÜNLER SORUNSUZDUR HİÇ BİR DEFORMASYONU YOKTUR...
YUKARIDA YENİ AÇILAN TOPİKTE BENİM DOLANDIRICI OLDUĞUM YAZIYOR BUNU YAZANLAR MUTLAKA CEZASINI GÖRECEKTİR GEREK MANEVİ GEREK MADDİ YANİ HUKUKİ OLARAK..BENİM KİMSENİN PARASINA İHTİYACIM YOK ..ELİMDE TOST MAKİNESİ VE TÜLLER GÜNEŞLİKLER VAR ..VE 46 BEDEN KIYAFETLER 39 NUMARA KAHVERENGİ TOPUKLU BOT VE SİYAH SÜET AYAKKABI.. BİR ADETTE HİÇ KULLANILMAMIŞ MAVİ 39 NUMARA SPOR AYAKKABI..AYRICA MAKYAJ MALZEMELERİ TABAK ÇANAK VESAİRE...KİMİN NE İHTİYACI VARSA KARGOSUNU KARŞILAYARAK İSTEDİĞİNİ ALABİLİR HEDİYE OLARAK YOLLAMAK İSTİYORUM...ÜRÜNLER SORUNSUZDUR HİÇ BİR DEFORMASYONU YOKTUR...
Bazı tatsızlıkları okudum keşke yaşanmasa böle seyler çok can sıkıcı
Benn talip olabilirim bazı urunlerine
Perdelerim 11 yillikNe lazim canim sana soylersen yardimci olabilirim ...ev detoksu yaparim ...
bu birazcık pireye kızıp yorgan yakma k olmuş arkadaşım
bence bu kadar üzülme.resimlerini yüklersen makul fiiyata alıcı bulunur.mesela ayakkabı no ve kıyafet bedenlleri bana uyyor.ayrıca perde ihtiyacımda var.nerdesin
Evet ne guzel dusunmussun gokce bendende begen bisilerbeğendiğin olursa benim sayfamdan da bakabilirsin canım ben sana sen bana
canim telden giriyorum o yuzden resim yukleyemem ama botlar sifir kahverengi topuklu bqgcikli iki yil once 75 liraya aldim boyum 1,75 onlarida giyince deve gibi oluyorum esimde istemiyo o yuzden bi kere bile giymek nasip olmadi ...
anlattığın kadarıyla güzel ben tost makinesini tülleri ve güneşlikleri anneme kıyafet ve ayakkabıları kendime istiyorum :) anneler günü hediyesi almadım da onunla kandırmayı düşünüyorum.
39 numara spor ayakkabilar senindir tatlim ucrete gerek yok bir hafta giyildi kinetiks marka lacivert ozelden adresini gonderirsen p.tesi kargolarim olur mu ?
bende varsa parfume talıbım koku uyarsa bana
elimde bir adet avon femme parfum ve deodoranti var ve de hipnotic possion ve de yaridan biraz az channel coco hangisini istersin ;-)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?