• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bedava tüp bebek denemesi olan yerleri ve elimizde kalan ilaçları paylaşalım mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi tess
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
T

tess

Ziyaretçi
Arkadaşlar 5. tüp bebek denemesi negatif oldu artık maddi manevi göçtük. Bu durumda olan arkadaşlar birbirimize destek olmak adına bedava tüp bebek denemesi, çekiliş, tedaviden kalan ilaçlar araştırıp birbirimizi haberdar edelim. Bu boyle bir sayfa olsun istiyorum.

ılk haber benden olsun google dan bedava tüp bebek denemesi diye aratınca direk karşınıza çıkıyor tüp bebek denemesini medicana bahçelievlerde süha bey yapacak umarım maddi anlamda ihtiyacı olan birilerine çıkar. Bundan sonra ağlamaktan ziyade ilaç paylaşımı ve bu gibi işlere yoğunlaşırsak mükemmel olacağını düşünüyorum. Bu dönemde bizim en cok ihtiyacımız olan şey moralin yanında maddiyat gibi görünüyor.

cok guzel bi sahfa olmus ama her acilan bu anlamdaki sayfalar gibi geriye gitmez
guncel tutarsaniz cok iyi olur bence
herkes elinde kalan ilaci paylasirsa cok iyi olur

canım bende vardı ilaç ama ben tedavi gördüğüm merkeze verdim yoksa sevev seve veriridim canım bne ilaçların burdan satılmasına karşıyım ama böyle yardım amaçlı verilmesi taraftarıyım çünkü alan oluo alamayan oluyo satılması ticaret yapar gibi oluyo sanki bu başlığın sonuna kadar yanındayım canım

tedavi gördüğümüz merkezler o geri verilen ilaçları ihtiyacı olanlara veriyor mu yoksa satıyor mu? ben tedavimi almanda olmuştum o zaman ilaçları klinikteki ecz dan aldım hep. artsan vs geri bıraksam yine satmayacakları ne belli? ben kısmetse memorial da başlamayı düşünüyorum ve kredi alacağız bunun için. ilaçlar vs için hastaneye nasıl derim ucuza nasıl buluruz diye? zaten burunlarından kıl aldırmıyorlar. ben perşembe görüşeyim gonalf menagon vs varsa almaya hazırım. maddi olarak çok kötü durumdayız en az 6 ay beklememiz gerekiyor ama benim yaş 42 bekleyemiyouz. zaten 2-3 ay fazladan bekledim. para verdiğimiz ilaçlar elimizde kalıp atılacagına veya ne yapılacağını bilmeden hastaneye verileceğine buradan ihtiyacı olanlar ucuza alsın daha iyi. bence yararlı başlık

tedavide yarim kalan ilaclarda paylasilsa yarim yarim gunu gecmeden tu
yapar ama cok iyi organize olmak gerek bunun icinde
ben iki kere tedavi oldum her ikisinde de 600 unitem falan cope gitti

arkadaşım bende memorıalda tedavi oldu orda eczaneden ilaç temin edebiirsin bazı arkadaşlar elinde kalan ilaçları bağış olarak bırakıyor ve sende durumunu ecz.söylersen onlarda elinden geleni yapıyor
benim tedavimin son gününde iğnem bitmişti ve 1 toz daha vurmam gerekiyordu durumu anlattık onlarda bize yardımcı oldular ve ilacı 1 günlük olarak verdiler

evet iğneler açıldıktan sonra 28 gün süresi var kullanmazsan yada vermezsen çöpe gidiyorrr

güzel bir topik olmuş ,, umarım herkes için yararlı olabilir... kiminin parası kiminin duası arkadaşlar ben 4. aşılamadan artan 4 kutu puregon 300 ilacımı aşılama olduğum yere verdim ,ihtiyaç sahibi kullansın diye , ama bilenler bilir beni 34 haftalık erken doğumla bebeğimi kaybettim ,, bayramdan sonra yeniden tedaviye başlıyacam belki ben evlat hasreti çeken birine umut olmuşumdur inş. birileride benim için umut olur....ilaçları verdiğim için pişman değilim bir anne adayının yüzünü güldürebilmişimdir inş...

Arkadaşlar bide bedava tüp bebek konusunda da paylaşımlarda bulunalım diyorum ben ilaçları ve tedavileri ne kadar uygun fiyata getirebilirsek o kadar iidir diye düşünüyorum. Bu konuda da geniş kapsamlı araştırmalar yapıyorum. Bir kaç yerde bedava tüp bebek denemesi buldum. Şu medicana süha bey bedava tüp bebek çekilişi var. Netten araştırınca direk karşınıza çıkıyor bedava tüp bebek denemesi diye ona da bir başvurun diyorum.

Bide hastanelere ilaç bağışı konusunda deniz bulutla aynı şüpheleri paylaştığımdan ilaçlarımı hastaneye bağışlamadım kutusu açılmış ilaçları elbette satamazlar ancak açılmamışlar konusunda gerçekten şüpheliyim.Onun yerine elimde kalan gerçekten ihtiyacı olduğuna inandığım bir kişiye verdim.

asi74 önerini dikkate alacağım sayfanın geriye gitmemesi için elimden geleni yapacağım. Önerin için teşekkürler.Sizde bu konuda bana yardım ederseniz çok sevinirim.

Neslihan bebeğin için üzüldüm umarım bir sonraki tedavinde herşey gönlünce olur arkadaşım. Elbette verdiğin ilaçlar bir insanın yarasına merhem olmuştur. Allah hepimizin yardımcısı olsun diyorum.

sıtedekı ılac alım satımını tıcaret olarak gorenlerın yaklasımını saglıklı bulmuyorum buradan ıhtıyacı olan kısıleın uygun fıyhatdan ılac bulması cok daha mantıklı

tabiki yardim ederim canim boyle bir faydam olur belki(one cekiyim sayfayi dedimde))
ama kimse fikirde olsa birsey yazmiyor yafu
nerdesiniz kizlar istanbul civari tup bebek yaptiranlar
hicmi ilaciniz artmiyorrrrr

kızlar gerçekten güzel bi konu açmışsınız sağalon keşke ben de yardımcı olabilsem ama olamıyorum benim de ssk yok ve ilaçlarımı kendim almam gerekiyor inşallah yardımcı olacak birileri çıkar ben de ilaçları birine yazdırmaya çalıştım olmadı zaten herkesden de istenmiyor insanlar bi tuhaf olmuş çekiniyosun istemeye

arkadaşlar ben üçüncü denememi yaptırmak için üç kutu 600 lük puregon almıştım birinden fakat maddi durumumuz iyi olmadığı için yine ertelemek zorunda kaldık ilacın birini aldığım fiyata vermek istiyorum çünkü şubat 2010 son kullanma tarihli birisi, almak isteyen olursa yazsın akşamları girebiliyorum nete,inş herkes bebeğine kavuşur şu mubarek günlerde bol bol dua edelim.

kızlar çok iyi bir sayfa açmışsınız bende katılıyorum herkezin birbirine bu şekilde destek olmasına ilaçlar zaten tedaviniz en masraflı kısmı geri kalanı zaten opu da aldıgın narkozdu ilaçtı tam denk geliyor biz merkezdeki sigorta doktoruyla hesapladık geri kalan masraflar tam tutuyor yani ben de bu gün negatif sonuç alanlardan biriyim moralim bozuk biraz. benim tedavi gördügüm merkez benim 300 lük yani iki günlük progonu kendileri verdi biz birşey demeden o açıdan çok taktir ettim bana gidin alın diyebilirlerdi sagolsunlar ikinci denememde eger artarsa emin olun hiç düşünmeden burdan birine gönderebilirim nezaman olur bilmiyorum ama benim elimde 1 kutu yani 5 li 50mg lik progynex var o aşamada olan varsa isteyene kargoyla gönderebilirim herkese bol şanslar ve hayırlı Ramazanlar arkadaşlar

Bencede çok güzel ve faydalı bir konu açmışsınız arkadaşlar..rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah...dualarımız tedavi gören tüm arkadaşlarımız için....

arkadaşlar ramazan ayınız mübarek olsun rabbim bu mübarek günlerin hürmetine gönlümüzün muradını versin
çok güzel bir konu açmışsınız tüp bebek yaptırmak için maddiyat önemli yardımlaşmak çok güzel

arkadaşlar benim şuan tüp bebek denemem yok daha yolun başındayım daha yeni klomene başladım bi sorun gözükmüyor ama tüp bebek denemesinde olan ve yardıma ihtiyacı olan arkadaşlar için konuyu öne çekmek istiyorum

bende momorilde oldum ama sonuç negatifti ..ilaçlarımı memorilde halkla ilişkiler sorumlusu zehra hanıma verdim..zaten memorile gelen hastalarımız yarım olan ilaçları zhra hanıma veriyor ..zehra hanım da çok ucuzdan yeni başlayan hastalara yardımcı oluyor..tekrar memorildde başlamayı düşünüyorum ..memoril hijyenik,pozitif bir yer ..inaşşalllah bu sefer RABBıM emeklerimizi boşa çıkarmaz..

Elimde 2 adet açılmamış cetrotide 0.25 mg kaldı.(son kullanma tarihi 2012-08).açılmış menagon kutum var var içinde 4 toz 6 tanede suyu var.(son kullanma tarihi 2010-01).femara 2 tablet (1 tablette 10 adet var ,son kullanma tarihi 2013-03)yine tedaviden kalma 8 adet crinone jel fitil.özel mesajla ulaşırsanız sevınirım.

Son düzenleme:
Back