• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bedava tatil güncelleme. Kavga

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

sterilsizpamuk

Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2023
411
941
18
Evet arkadaşlar deminki açtığımın konunun gelişmelerini yazıyorum
Kadını instada buldum takip gönderdim ve mesaj attım aynı yegenimi gönderdiği gibi

Dedim ki kusura bakma haberi yoktu eşimin bana söylemeden daha, ben abimlere tmm dedim bize gelip kalacaklar bir süre dedim. İkimizinde birbirinden haberi yokmuş kusura bakma artık gelirseniz dışarda bir gün buluşur eşlerimiz belki Fırsat olursa topluda buluşuruz dışarda diye sürekli vurguladım aptal değilse anlamıştır artık
Sinirler ya

Sonra eşime yazdım böyle yazdım diye
Olayı çok büyüttü
Sen bunu gönder bir daha süzin aileden biri gelirse nolcak görrsün diye tehdit etti beni

Bende dedim ki çoktan göndermiştim zaten deyip
Bana rest çektiği dakka gönderdim halbuki bana bunu demiyene kadar sadece yazmış göndermemiştim

Dedim ki sen benim ailemle iki gördüğün insanı bir mi görüyorsun
Senin ailenden biri mi onlar
Peki senin ailen gelince sende görürsün o zamn dedim

Terbiyesiz saygısız dedi bana ve yazmayı kesti

Ki o herkesi davet etmeye bayılıyor hem benim ailemi
Ki ailemden ona düşmanlık edenleri bile çağır geşsin kötülüğe gerek yok diyen biri
Bende onun ailesine öyleyim
Kaynana kayınbaba gelse bize nerdeyse elimi öpüp giderler kızımıza gitsek bizi böyle güzel ağırlamaz bizim kıymetlimiz derler bana

Keza eşimde benim aileme öyle

Bilmiyorum Ya gaza geldim yolladım

İyice sinirlendim bedava tatil yapcaklar diye allahın beleşçileri karı kocayı birbirine düşürüyorlar

Diğer konunuzu birkaç saat evvel açmışsınız, olayın ve konunun üzerinden günler geçmemiş, ki günler geçse dahi ilk açtığınız konuya gelişmeleri yazabilirsiniz, lütfen diğer topiğinizden devam ediniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X