• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

glade kadını oluyosun o şekilde geliyo 2 tane sprey mini boy googleye yazın glade kadını die cıkar ama bitmişte olabilir baya önce gönderdi kozlab numune yolluyo bide ona mail atın kargo ödemicem demiştim kabul etmişlerdi ama şimdi nasıl bilmiyorum bioderin bana 3. yollayışı 2 ayda bir istiyorum yolluyorlar:D dogadandan cay isteyin kayısılı cay geliyo qspa ya üye olun blog sayfasından saga dogru ilerleywerek sandığı bulun tıklayın numune kazanıyorsunuz hero baby ve bebelac mama yolluyo aklıma geldikce yazarım cok geldi çünkü unuttuklarım var

selamlar burayı dun kesfettım.eskı topıcten haberım vardı ama bunu görmemiştim.hemen dun bioblasa mail attim numune istiyorum diye:1:

onlarda ,
Firma ve ürünlerimize gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz. Talebiniz üzerine bizlerle aşağıdaki bilgileri eksiksiz paylaştığınız takdirde ürün numuneleri adresinize gönderiliyor olacaktır.

Sağlıklı Mutlu Günler

BIOBLAS

Ad/Soyad:

Cilt Tipi:

Saç tipi:

Doğum Tarihi: G-A-Y

Medeni Durum:

E-mail Adresi:

Meslek:

Öğrenim Durumu:

Telefon:

Telefon 2:

Açık adres:

Ürünü İlk Nereden Duydunuz?

diye bir msj attılar.cevaplayıp tekrar yolladım ama bakalım ne olacak??beklemedeyım şimdilik

Kızlar money club kart sitesinde kampanya başlatmış yine. bu sefer de ülker içim herobaby devam sütü veriyor. 2 secenek var 6-12 ay devam sütü ve 12-36 ay devam sütü. %100 indirimler bitmiş %70 indirim devam ediyor haberiniz olsun ;)

Herkese Merhaba;

az önce DenedimBiliyorum sitesinden oğlum için prima premim care drymax ürününden 6 adet bebek bezi geldi 2 şer tane 4 numara 2 tane 5 numara :8: Daha önce 2 tane daha göndermişlerdi o zaman deneyimimi paylaşmıştım o yüzden bu yeni ürünü denemem için yollamışlar :8:

FikriMühim Nesfit ve Vaselin yollaacaktı ama hala gelmedi,geçen hafta kargoyu aradığımda bu çarşambaya kadar geleceğini söylemişlerdi..

ben doğadan a mail attım gelecek dönemlerde kampanyalarımız olursa sizlerle paylaşacağız gibi bişey yazmışlar cevap olarak

Yılbaşı gecesi nereye gidilir?” soruna cevap bulmanı sağlayan 2011, Yılbaşı, İstanbul, Yeni Yıl, Etkinlik, Parti, Bar, Restoran, Hotel
sitesi aynı zamanda “Bilet Kazan” sayfası üzerinden yılbaşı gecesi gerçekleşecek etkinlikler için
çift kişilik davetiye dağıtıyor. Şu anda sitede Ghetto, Jolly Joker Balans ve İstanbul Live’in yılbaşı
parti davetiyeleri yer alıyor. Ama unutma, yeni yıl yaklaştıkça davetiye verilen mekanlara yenileri
eklenecek ve davetiye kazanma şansın daha da artacak.

http://www.yilbasindaistanbulda.com/2011/bilet-kazan'a tıkla, sevgilinle yılbaşı gecesi harika bir etkinliğe ücretsiz katılma şansını sen de yakala.

glade kadını oluyosun o şekilde geliyo 2 tane sprey mini boy googleye yazın glade kadını die cıkar ama bitmişte olabilir baya önce gönderdi kozlab numune yolluyo bide ona mail atın kargo ödemicem demiştim kabul etmişlerdi ama şimdi nasıl bilmiyorum bioderin bana 3. yollayışı 2 ayda bir istiyorum yolluyorlar:D dogadandan cay isteyin kayısılı cay geliyo qspa ya üye olun blog sayfasından saga dogru ilerleywerek sandığı bulun tıklayın numune kazanıyorsunuz hero baby ve bebelac mama yolluyo aklıma geldikce yazarım cok geldi çünkü unuttuklarım var rozi ped yolluyo devamı gelecekkkkk

HEDİYE PAKETİ İSTEYEBİLECEĞİNİZ SİTELER
1-www.bumas.com.tr
2-www.memisler.com.tr
3-www.filizgida.com
4-www.tat.com.tr
5-www.caykur.gov.tr
6-www.beslermakarna.com
7-www.beslersucuk.com
8-www.doguscay.com.tr
9-www.nestle.com.tr
10-www.obamakarna.comtr
11-www.piyale.com.tr
12-www.goymen.com.tr
13-www.olimermakarna.com
14-www.beslen.com.tr
15-www.danone.com.tr
16-www.sutas.com.tr
17-www.sevil.com.tr
18-www.sesu.com.tr
19-www.sarayholding.com.tr
20-www.sirmagrup.com
21-www.lipton.com
22-www.pinar.com.tr
23-www.yorukoglusut.com.tr

Sitelerde Bulunan İletişim Bölümlerinden Formları Doldurarak Mesaj Bölümüne Numune İstiyorum Yazarak Eğer Form Doldurma Yeri Yoksa İletişim Bölümünde Bulunan Mail Adreslerine Adresinizi Ve Numune İsteiğinizi Yazarak İsteyebilirsiniz..

HEDİYE PAKETİ İSTEYEBİLECEĞİNİZ SİTELER
1-www.bumas.com.tr
2-www.memisler.com.tr
3-www.filizgida.com
4-www.tat.com.tr
5-www.caykur.gov.tr
6-www.beslermakarna.com
7-www.beslersucuk.com
8-www.doguscay.com.tr
9-www.nestle.com.tr
10-www.obamakarna.comtr
11-www.piyale.com.tr
12-www.goymen.com.tr
13-www.olimermakarna.com
14-www.beslen.com.tr
15-www.danone.com.tr
16-www.sutas.com.tr
17-www.sevil.com.tr
18-www.sesu.com.tr
19-www.sarayholding.com.tr
20-www.sirmagrup.com
21-www.lipton.com
22-www.pinar.com.tr
23-www.yorukoglusut.com.tr

Sitelerde Bulunan İletişim Bölümlerinden Formları Doldurarak Mesaj Bölümüne Numune İstiyorum Yazarak Eğer Form Doldurma Yeri Yoksa İletişim Bölümünde Bulunan Mail Adreslerine Adresinizi Ve Numune İsteiğinizi Yazarak İsteyebilirsiniz..

malesef hiçbirisi yollamıyorrrrr cok eski bunlarrr canımmmmm

Bu Avondan gelen numuneler de kargo ücreti ödediniz mi şimdi bende form doldurdum hatta orda yazıyor ücretsiz diye ama emin olmak istedim..:)

yakamozcum paylasımların güzelde hepsi eski bunların hepsi daha önce yazıldı ve numunelendik bunlardan cogumuzzzzz ama yinede saollllll şeker kızzzzzz:D:D fikrimühime üye olmak yeterli mail takibi yapılacak kampanyalara davet geliyo kacırmamak gerek kişi sayısı var onaları yakalarsan ürün gelir dener ve mühüm rapor yazarsın siteye hepsi buuuuuu

kaçıranlar için yazmış olayım o zaman :9: netten buldum demekki önceden yazlmış :)) olsun göndermeyenler yazsın yinede hepsi geri dönüyor :27:
başka bulamadım yaw yokmu yeni numune :17:

kargoculara nie yazık onlar icin küçük büyük die bişi yok onlar paralarını alıyor ki son kurusuna kadar küçük die az para alalım demiyorlar yaniiii

Back