tesekkürler canımmm :71: bende sana vereyim sölede kusum :34:[/QUOTE .!.:melikecim özel mesaja yazıyorum adımı bi açıklama gelene kadar pek oy istemeyelim burdan sayfa kapanmasın yine![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tesekkürler canımmm :71: bende sana vereyim sölede kusum :34:[/QUOTE .!.:melikecim özel mesaja yazıyorum adımı bi açıklama gelene kadar pek oy istemeyelim burdan sayfa kapanmasın yine![]()
kızlarr ben lipton piramitimi tamamladım inş kazanırım kuzumun sansına![]()
![]()
fazla meyvelerim kaldı hediye olarak yollayabilirim ihtiyacı olana ii geceler cümleten ben yatar bebişim çok yorulduuu
![]()
![]()
![]()
hemşerim oy verdimkızlar glade de bende katıldım doudou ve seno_seno ikinizi oyladım şimdilik benim tasarımımın adı çiçek bahçesi adım nil şehir eskişehir oylarınızı bekliyorum
senocum hemşeriymişiz bu arada tabi yanlış birini oylamadıysam![]()
verdim:)iyi geceler arkadaşlar bende oy isteyebilir miyim ismim dilber tasarımımın adı yağızım şimdiden teşekkürler
verdim :)arkadaşlar lütfen banada oyy verirmisiniz...tasarımımın adı bahar...
verdim :) kızlar gördükçe veriyorum hepinize lütfen sizde bana verin seno_seno yazın.otuz çift sıfıra gönderin hehehben de adını yazan arkadaşlara oy verdim.banada vermemiş kimse.glade de adımı yazarken kelebekler yazın adım şule 7.sıradaym
canım nasıl tamamladın yaa bende sırf kiraz doldu :26::26: var mı bi ipucu falan :82::82:
14 oldun canımm hadii sıra sizdeee bana verinn gariii![]()
![]()
![]()
canım arkadaslarımı davet ettim facede paylaştım sonra doldu arkadaslarda yolladı meyve onlar oynamıyo kabul etmişlerdi sadece![]()
melikecim dün geceden beri içime sinmedi sen bana oy verdin ben sana veremedim.hala uğraşıyorum olmuyor.melike-adana yazıyorum olmuyor nasıl yazayım???
senocum ben sadece melike yazdım çıktı hemen bide öyle dene
yazdım çıktı canım sanırım o.tasarımının adı rengarenk miydi??melikeee
evet kuzucummm deşifre oldukk sonundaa![]()
aras kargodan kühne sos gelmişti bana.
glade olmuyor benım kullanıcı adı kayıtlı dıyor(( okadar ugraştım bidee
![]()
Kızlar sayfada oy ve beğeni istemek yasak diye biliyorum.Bilginiz olsun![]()