• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

aras kargodan kühne sos gelmişti bana.
glade olmuyor benım kullanıcı adı kayıtlı dıyor :((( okadar ugraştım bidee :5:

kızlarr ben lipton piramitimi tamamladım inş kazanırım kuzumun sansına :nazar: :emir_bebek: :65: fazla meyvelerim kaldı hediye olarak yollayabilirim ihtiyacı olana ii geceler cümleten ben yatar bebişim çok yorulduuu :34: :38: :38:

canım nasıl tamamladın yaa bende sırf kiraz doldu :26::26: var mı bi ipucu falan :82::82:

kızlar glade de bende katıldım doudou ve seno_seno ikinizi oyladım şimdilik benim tasarımımın adı çiçek bahçesi adım nil şehir eskişehir oylarınızı bekliyorum:61:
senocum hemşeriymişiz bu arada tabi yanlış birini oylamadıysam :70:
hemşerim oy verdim :66::66:
iyi geceler arkadaşlar bende oy isteyebilir miyim ismim dilber tasarımımın adı yağızım şimdiden teşekkürler
verdim:)
arkadaşlar lütfen banada oyy verirmisiniz...tasarımımın adı bahar...
verdim :)
ben de adını yazan arkadaşlara oy verdim.banada vermemiş kimse.glade de adımı yazarken kelebekler yazın adım şule 7.sıradaym
verdim :) kızlar gördükçe veriyorum hepinize lütfen sizde bana verin seno_seno yazın.otuz çift sıfıra gönderin heheh:1::1:

kızlarrr roziden ped geldii sizde isteyinn bide haggies drytines gece külodu bebekler için :16:

aras kargodan kühne sos gelmişti bana.
glade olmuyor benım kullanıcı adı kayıtlı dıyor :((( okadar ugraştım bidee :5:

banada aynı şeyi diyodu. sonra mailllerime baktım aktivasyon göndermişler. sonra rahatlıkla giriş yaptım siteye.sende kontrol et maillerini.

kızlar ben oy verdım sıze .
sizdende bekliyorum.
banu yazınca çıkıyor. çiçek bahçesi diye :37:

Back