• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

emsana hasır dedim ben de doğrusu o olacak sanırım.
Bu arada şu Rozi iki tane ped yolluyor istemicem diyordum yine dayanamadım istedim bugün bakalım gelicek mi :)))
Caldion'un linkini veren arkadaşım bir daha yazabilir misin ya da katılanlar nereden katıldo o verilen linkten bir şey çıkmıyor :(((

emsana hasır dedim ben de doğrusu o olacak sanırım.
Bu arada şu Rozi iki tane ped yolluyor istemicem diyordum yine dayanamadım istedim bugün bakalım gelicek mi :)))
Caldion'un linkini veren arkadaşım bir daha yazabilir misin ya da katılanlar nereden katıldo o verilen linkten bir şey çıkmıyor :(((

caldionun anketi bana mail olarak geldi. maildeki linke tıkladım anketi doldurdum. buradaki arkadaşlar verilen linkten başka sayfa açılıyo falan deyince anketi doldurduğum linkiı bi daha tıkladım. anket sayfası açılmadı. sanırım ben daha önce huncanın sitesine üye olmuştum o yüzden mail gelmiş olabilir.

dün şifreyle migrosa gittim ve zaten indirimdeymiş ürün bide %50olunca 6tlye aldım:))merak eden arkadaslara finish quantumun sitesindeki oyunla %50 indirim kazanıyorsun

aaaa süperrr kendi indirimlerinin üstüne mi uyguluyorlar yani hediye çekini hemmmmen gitmeliyimmm:DDD

Back
X