bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

inşallah en kısa sürede bi bebeğin olur da onunla sağlıklı günlerde kullanırsınız

bende oraya 1.5 yılı geçti üyeyim şu an da 7 aylık hamileyim ama ne gelen var ne gideeen
güzel dileklerin için teşekkür ederim canım.aslında bir daha üye olsan acaba belki bir sorun çıkmıştır.tekrar dene bence .insallah gelir

bence kabul etme.. ürünlerin hepsi 1-2 damla neredeyse..
nerden baksan 5-7 tl arası enaz kargo ücr.vardır..değmez kargo ücr.verdiğine..

hero baby'e üye olmuştum bana sadece kitapçık göndermişlerdi
başka mail adresiyle üye oldum bakalım gönderceklermi :)

-----pavlodermin pişik kremini begenmedim ben. mail olarakda yazdım . okadar göndermişler yınede tşkler

yuvamaya mail atmıştım
cevap vermişler

Merhaba ...... Hanım,
Şu an facebook sayfamız üzerinden bir yarışma düzenliyoruz. Bu yarışmamıza katılarak ürün kazanma şansı yakalayabilirsiniz.

kızlar güle güle kullanın hediyeleriniz

benim OLAY kremim hala gelmedi içinizde kremi gelemyen var mı ya çok merak ediyorum

Bana pazar sabahı geldi Olay Total Efect kremim pazar pazar kapı çalınınca şaşırmıştı adamada sordum siz pazar günleride çalışıyor musunuz diye ben mesaiye kaldım demişti,demek ki dağıılacak çok krem var :))

Ama Kühne sos hala gelmedi

benim kühne de gelmedi kargo uğramaz olduuu

uzun süredir takipçinizim daha birşey kazanamadım ama kısmet ben bulamıyorum hiç keşke ben de haber verebilsem

Merhaba,

Hunca Kozmetik olarak Caldion markamız ile ilgili kısa anketimizi doldurmanızı arzu ederiz.

Anketimizi dolduran şanslı kişileri sürpriz hediyeler bekliyor!

İlk 250 kişiye Caldion parfüm, ikinci 250 kişiye Caldion deodorant, üçüncü 500 kişiye She Colors makyaj malzemesi hediye edilecektir.

Ankete ulaşmak için aşağıdaki linke tıklayınız:
SurveyMonkey - Powerful tool for creating web surveys. Online survey software made easy!

Katılımınız için teşekkür ederiz.

Hunca Kozmetik A.Ş.

Merhaba,

Hunca Kozmetik olarak Caldion markamız ile ilgili kısa anketimizi doldurmanızı arzu ederiz.

Anketimizi dolduran şanslı kişileri sürpriz hediyeler bekliyor!

İlk 250 kişiye Caldion parfüm, ikinci 250 kişiye Caldion deodorant, üçüncü 500 kişiye She Colors makyaj malzemesi hediye edilecektir.

Ankete ulaşmak için aşağıdaki linke tıklayınız:
Caldion tüketici anketi Survey

Katılımınız için teşekkür ederiz.

Hunca Kozmetik A.Ş.

arkadaşlar biraz önce bana böyle bir mail gelmiş fakat ankette TC no.suda istiyolar. kar yapalım derken zarara girmeyelim:) bu konuda bilgisi olan kimse varmı. versek birşey olurmu acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…