Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
www beautybalance com / order_test_kit.php
kızlar bu formu doldurun yılda 4 kere numune yollucaklarmıs öyle yazıyormussss deneyelimmmm

bu kozlab kozmetiğin linki ne canım

kozlabtan numunelerim geldi az önce ama kargo ücreti verdim keşke istemeseydimmmm gerci cok göndermişler ama olmasa iyiydi

Molped haftanın sorusuna doğru cevap verenler arasından seçilen 2 kişi Molped'den hediye paketi kazanma şansı yakalıyor.
Flexi fit özelliği hangi Molped ürününde bulunmaktadır?
Molped Ultra
Molped Dc Light
Molped Dc Ultra Light

molpedin sitesine girip haftanın sorusunu tıklayın

canlarım bugün kargo gelmiş ben uyuyordum. annem açtı kargo ücreti istemiş 11 tl.. annemde geri göndermiş.. ufacık bir numune ve 11 tl.. noluyoruz yaa nerden geldiğini filan sormamış 11 tl diyince kadının beyni dönmüş heraldee ben 11 tl vercek olsam gider ürünün orjinal boyunu alırım ne kakar saçma

Deniz Boz
Özge Topuz
Onur Yüksel
...Deniz Yalçın
Ece Duraner
ınci Görgülü
Pelin Arslan
ılknur Koyuncu Balcı
Zekai Demirkaya
Aslı Hgk Sonbahar
Selcan Yılmaz Arslantürk
Ece Boncuk
Hüsyein Eren
Umut Sezgin
Ömer Koç

HARıBO AÇIKLANMIŞ VARMI KAZANAN?

11 tl kargomu o neymiş yahuuuu ara kargoyu nerden geldiğini sor?

o neymiş canım yaaa :bbo:

kaç gündür yokum kimse beni sormamış yaaa (( aşkolsun kızlar :çok üzgünüm: kimse beni sevmiyooooooo:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

ah bi bilsem nerden gelmiş dedim yuuh yani ne bu ne getirmişler böylee annemde ellerinde küçücük bi poşet vardı diyoo cok merak ettim ne olduğunu ama 11 tl ninde adı var yani.. hani doğuda filan otursam gelme ücreti tutmuştur dicem bursadayım yanii gelen ürün istanbuldan gelse 75dklık yool

kızlar beni bugün hassascildim.com dan aradılar. 100 tllik hediye çeki kazanmışım. forumdan başka kazanan var mı?

www beautybalance com /order_test_kit.php

Bu sitedeki formu doldurunca , Site cilt bakımı için numune yollayacağını ve yılda 4 kez daha yollayacağını idda ediyor )))

ben doldurdum umarım gelir

Street Address : sokak cadde adı ve numara
Street 2: mahalle ve ilçe yazılabilir
City, State, Zip şehir, eyalet (tr yazılabilir) , posta kodu
Country ülke
Comments not ( ben I want sample yazdım )

Kampanya süresince ?apolyon - Fırsat bu fırsat adresine girerek, ücretsiz üyelik formunu eksiksiz bir şekilde doldurarak üye olanlar ve mevcut üyeler, siteye giriş, profil bilgilerini doldurma, reklam e-mail/SMS'lerini okuma ve tıklama, anket doldurma ve yeni üye getirme durumlarında kazandıkları ňaplar (Puanlar) 2500 ve katlarına ulaştığında, siteye giriş yaptıktan sonra Çekilişe Katıl butonuna tıklayarak kullanabilecekleri her 2500 Ň karşılığında 1 çekiliş hakkı alabilir.

1 adet 2011 model Audi A3 Sportback Attraction
10 adet Sony PlayStation 3 Slim 120 GB
100 adet iPod Shuffle 2 GB

?apolyon - Büyük Yaz Çekilişi

beni takan yok ama ekleyeyim dedim... kendime yeni bi topic bulmanın zamanı geldi sanırım...

Son düzenleme:

ben 2 kere doldurdum gelmedi
sonra iletişime mail attım cevap vermediler

tatllııımmm seni nasıl takan yokmuşş kimsenin girmeye pek vakti yok bidaneem bu aralarr ondann üzülmee canımcımm ben sefiyorum senii:)opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile:1hug:
gitme başka topiklere filaanlmaz:kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…