bebek maması organik mama birde bebe büsküvisi geldi kutu icinde hepsi birde kitapcık
kozlab tan numulerim geldi delikafadulden hemde bir günde çamur maskesine bayıldım pambık gibi yaptı yüzümü sizde isteyin mutlaka deneyin...tamamen doğal ürünlermiş zaten şampuanıda çok güzel ilk yıkadım ama saçım daha az döküldü demek ki biraz daha kullansam işe yarayacak arkadaşlar mutlaka kullanın deneyimlerinizi yazın bakalım herkese fayda edicek mi?
canlarım bugün kargo gelmiş ben uyuyordum. annem açtı kargo ücreti istemiş 11 tl.. annemde geri göndermiş.. ufacık bir numune ve 11 tl.. noluyoruz yaa nerden geldiğini filan sormamış 11 tl diyince kadının beyni dönmüş heraldee ben 11 tl vercek olsam gider ürünün orjinal boyunu alırım ne kakar saçma
haribooo çıkmamışşşşş
çıksa şaşarım
4 tane facebook adresi var.. 1 tane bile çıkmamış:)
www beautybalance com /order_test_kit.php
Bu sitedeki formu doldurunca , Site cilt bakımı için numune yollayacağını ve yılda 4 kez daha yollayacağını idda ediyor )))
ben doldurdum umarım gelir
Street Address : sokak cadde adı ve numara
Street 2: mahalle ve ilçe yazılabilir
City, State, Zip şehir, eyalet (tr yazılabilir) , posta kodu
Country ülke
Comments not ( ben I want sample yazdım )
tatllııımmm seni nasıl takan yokmuşş kimsenin girmeye pek vakti yok bidaneem bu aralarr ondann üzülmee canımcımm ben sefiyorum senii:)opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile:1hug:Kampanya süresince ?apolyon - Fırsat bu fırsat adresine girerek, ücretsiz üyelik formunu eksiksiz bir şekilde doldurarak üye olanlar ve mevcut üyeler, siteye giriş, profil bilgilerini doldurma, reklam e-mail/SMS'lerini okuma ve tıklama, anket doldurma ve yeni üye getirme durumlarında kazandıkları ňaplar (Puanlar) 2500 ve katlarına ulaştığında, siteye giriş yaptıktan sonra Çekilişe Katıl butonuna tıklayarak kullanabilecekleri her 2500 Ň karşılığında 1 çekiliş hakkı alabilir.
1 adet 2011 model Audi A3 Sportback Attraction
10 adet Sony PlayStation 3 Slim 120 GB
100 adet iPod Shuffle 2 GB
?apolyon - Büyük Yaz Çekilişi
beni takan yok ama ekleyeyim dedim... kendime yeni bi topic bulmanın zamanı geldi sanırım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?