bedava fransizca kursu bilen?

mission locale'e kayit ol sonra onlara dil ogrenmek istiyorum dersin onlarda sana gore kurs bulurlar.sen geldiginde 500 saatlik mecburi kurs yokmuydu ona gitmedin mi?

Fransa ya gidisinde aslinda kursa gitmeliydin, bir haber gelmedi mi sana??? git mission locale e bir danis...

ben gittim kizlar 300 saat vermislerdi bana ama yeterli gelmedi ben yine gitmek istiyorum kursa. ama universiteninkiler falan çok pahali

benim suanki gittigim kurs var. haftada 9 saat. fazla bisey odemedim. kursun kendisi yillik 10 euro 20 euro da fotokopiler için verdim.2 ay sonra bi 20 euro daha vermem gerekecek toplam 50 euro.oraya gidebilmek için önce esgal den gecmen lazim. kursun adi plurielle. ama sana biraz uzak dusebilir, tren istasyonun oralarda.

istersen ben bi soruvereyim yer var mi diye.senin seviyen nasil, esgaleden gectin mi hiç?yani A1.A2.B1.B2 hangi seviyedesin ona gore sorarim. orada iki grup var az bilenlerle normal bilenler, ben normal bilenlerin grubundayim.
hem bide esgal'den gecmek mecbur mu, direk oraya gidebilir miyiz bi sorarim. eger istersen.

hmm ben esime danistimda oralari tekin yer degilmis istemedi gidemicem yani

sevmiyo gare etrafini mahalle olarak sanirim. kursa birsey demedi ama

yinede sagol cannim

hmm ben esime danistimda oralari tekin yer degilmis istemedi gidemicem yani

sevmiyo gare etrafini mahalle olarak sanirim. kursa birsey demedi ama

yinede sagol cannim
garin hemen yanibasi degil.ben bi terslik gormedim orda.yani cevrede oyle serseriler yok.
yinede sen kendin bilirsin sorun sadece cevreyse endiselenecek bisey yok yani.

eski kurstan bi kiz gidiyormus benim arkadas oda memnunum dedi ama internetten mahalleye baktim korkunç gorunuyo

Son düzenleme:
yani sen simdi mahalleyemi taktin, kursu disarda gormeyeceksinki içeri gireceksin kursunu gorup gideceksin.hem senin dedigin gibi korkulacak biyerde degil. tabi ayni yerden bahsediyorsak.

google map tan baktim esimde tevafuk gordu

hayatta gondermem seni oralara unut o mahalleyi biliyorum ben dedi

aman vazgeçtim ya kismet yok bu kurs isinde bende peh

ögrenmeyi gercekten istiyorsan evde calis, biliyorum zor ama zaten kursa gitsende evde calismadiktan sonra fazla ogrenilmiyo.hergun bir iki kelime yaz ezberlemeye calis.kelimeleri cumle içinde kullanmaya calis.bide Fransiz kanali izle. ben ilk zamanlar turk kanalimiz olmadigi için oyle yapiyodum ve cogu basit ve SIK kullanilan kelimeleri ordan ogrendim.simdi turk kanali var ben hiç fransiz kanalina bakmiyorum, bu hiç iyi degil.sana kolay gelsin. ama kurs konusunda hemen pes etme baska yerler arastir.

sagol canim haklisin oyle yapicam bende insaallah bundan sonra

ya varya burdaki turkoloji bolumune yazilmayi çok istiyorum okumak istiyorul universiteyi ya çocugumda yokken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…