- 11 Mayıs 2017
- 230
- 98
Kızlar ben uzun zamandır mide rahatsızlığından şikayetçiyim. Hatta küçüklüğümde ülser teşhisi konmuştu . Daha sonra doktora gittiğimde ise doktor gastrit olduğunu söyledi . Ama ben sabahlara kadar mide yanmasından mide bulantısından kıvranıyorum .Hiç bi şey yiyemiyorum doğru dürüst. Ne yesem kusuyorum felan böyle kötü bir dönemdeyim doktora gittim bana bi şeyimin olmadığını sadece gastritimin olduğunu felan söyledi. Streslenme felan dedi bide uyduruktan bi ilaç yazdı gönderdi. Gittiğim hastane de öyle kötü bir yer değildi özel bi hastaneydi neyse ben onun verdiği ilaçları kullanmama rağmen 8-9 gündür geçmeyen beni uyutmayan mide yanmam mide bulantısı ve kusma isteği var. Hiç bi şey yiyemiyorum , midemde sürekli doluluk hissediyorum ne yesem kusasım geliyo böyle kötü bi dönem geçiriyorum. Hastalığımın sadece gastrit olabilceğini de düşünmüyorum artık. Acaba mide kanseri başlangıcı olabilir mi? Tanıdıklarınızdan böyle bir dönem geçiren böyle mide rahatsızlığı olanlar var mı ? Beceriksiz doktor farkedemedi diye düşünüyorum bendeki sorunu yoksa geçmesi lazımdı verdiği tedavi sonrası. Ne düşünüyosunuz?