Becerememek

Melisaaam575757

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2022
255
65
30
Öncelikle herkese merhaba daha önceden eşim ile ilgili bir iki konu açmıştım eşimle şuan iyiyiz ama ilişkiye giremiyorum. 1 senedir evliyiz. Eşim bence psikolojik olarak yapamıyor diye düşünüyorum çünkü normalde sert ve boşalıyor ama konu cinsel birlikteliğe gelince penisi hemen yumusuyor vajinaya gelince ve hala bakireyim düşünün. Ben parmağımı sokabiliyorum ama onun da doktora gitmesi gerek gidecem diyor gitmiyor ve ben sürekli deneye deneye artık canım yanmaya başladı çünkü yanlış yere itiyor tenime bastiriyor çünkü doktora gitsek çözer miyiz sizce ? Eşimle ilgili beceremiyoruz bence bir türlü girmiyor ve ben kendim bosalabiliyorum ama islansamda olmuyor

Yıllarını gençliğini boşa harcama derim..kuzenim beş yıldan sonra boşandı yazık etti o beş yıla .....önünde belki cooook uzun yıllar var cinsellik yaşamak için ..bu adam şimdiden böyleyse yarın öbür gün ev arkadaşı olursunuz ..çok pişman olursun çok ..hiç uğraşma derim

Arkadaşlar daha öncede hep anlatmıştım size tartışmalari , ve bu sefer debayram da ettik kvga ve işte bitti bitsin artık fln dedi bana. Ve byram da ben annemlerdeydim geldi byrmlsti gitti vve hala beni almya gelmedi hiç yzmiyor aranıyorda hep tehdit ediyor bni ayrilmkla fln sizce npmalym ya ? Vllada üzgünüm ya
Adam hem yatak işini beceremiyor, hem ilgisiz, hem tehdit ediyor. Siz hâlâ ilişkiye giremiyoruz diye konu açıyorsunuz. Eee hani aldattığını düşünüyordunuz?
Telefonunda kadınların resimlerini yakalamış, hesap sormuştunuz🤔

Adam hem yatak işini beceremiyor, hem ilgisiz, hem tehdit ediyor. Siz hâlâ ilişkiye giremiyoruz diye konu açıyorsunuz. Eee hani aldattığını düşünüyordunuz?
Telefonunda kadınların resimlerini yakalamış, hesap sormuştunuz🤔
O konuya açıklık getirdik ve iyiyiz ama ilişki olmuyor herşey ilişkimi ya ben ne düşüneceğimj şaşırdım 😞

Önceki konularınızda "eşim çapkın" falan yazmışsınız. Adam daha karısını şey yapamıyorken, çapkınlığına nasıl ikna oldunuz?
Şekerpare filmindeki Şekerpare'nin Cumali'ye söylediği replik gibisiniz.
"Şaapabilsen beni şaapardın..."
Ahahhahhahhshhshhshhshshhdhx efsane yorum 🤣🤣🤣

1 yıl uZun süre. Bu kadar zaman da nasıl doktora gitmediniz anlamadım. Sabrınıza hayran kaldım yani. 1 gece değil iki değil üç değil. Bi zahmet gitsin tesavisini olsun. Çekilmez böyle

X