Kucuk bebekler zaten gunde 4-5 kez tuvaletini yapar. Yani normali bu, doydugunu gosterirArkadaşlar merhaba benim henüz 2 buçuk aylık, bir bebeğim var malum anne sütü olmadığı için mama kullanıyorum kendi sütüm yetmiyor doktor tavsiyesi ile başladım fakat fiyat artışları hepimiz biliyoruz ve bazen yetişmekte zorlanıyoruz başta sma optipro kullandım fakat kızım günde 4 veya 5 defa tuvaletini yapıyordu bebelac kullanmaya başladım azinda pamukçuk oluştu doktorumuz mamadan kaynaklı dedi ve aptamil kullandım sma da gördüğüm sorunlarla karşılaştım bir defa bebivita aldım hem fiyatı uygun hem bebeğimde herhangi bir sorun çıkarmadı şimdi devam etmek istiyorum ama faydası ne kadar iyi aranızda kulanan oldumu yada kulanan varmı? Bana bilgi verir misiniz lütfen
Şuanda bende aldım kullanmaya başladım bakalım belki bu defa iyi gelir benimkisi gaz veya kabızlık yapmadı ağız içi pamukçuk veya ishal ve kilosunun geride kalması oldu en bilinen iyi mama kullanmama rağmen bu kadar çok sorun benide korkuttu açıkçası umarım bu defa bebivita işe yararBen 1 kere kullandım gaz ve kabızlık yapmadı kızım sevdi ama Aptamile döndük. .
Bebivita Bim'de satılan mama mi?Şuanda bende aldım kullanmaya başladım bakalım belki bu defa iyi gelir benimkisi gaz veya kabızlık yapmadı ağız içi pamukçuk veya ishal ve kilosunun geride kalması oldu en bilinen iyi mama kullanmama rağmen bu kadar çok sorun benide korkuttu açıkçası umarım bu defa bebivita işe yarar
Evet ayrıca hippi üreten firma hipp bebek maması ve bebivita aynı çok şükür dün sabahtan beri başladım ve şuana kadar hiç bir sorun yaşamadık bebeğimleBebivita Bim'de satılan mama mi?
Ben de onu söyleyecektim,bebeğim yok ama içeriğini incelenmiştim daha önce,Hipp firması üretiyor.Evet ayrıca hippi üreten firma hipp bebek maması ve bebivita aynı çok şükür dün sabahtan beri başladım ve şuana kadar hiç bir sorun yaşamadık bebeğimle
Evet doğrudur Rabbım isteyen herkese nasip etsin inşallahBen de onu söyleyecektim,bebeğim yok ama içeriğini incelenmiştim daha önce,Hipp firması üretiyor.
Benim kızımda kilo almıyor ya 250 gram almış sadeceŞuanda bende aldım kullanmaya başladım bakalım belki bu defa iyi gelir benimkisi gaz veya kabızlık yapmadı ağız içi pamukçuk veya ishal ve kilosunun geride kalması oldu en bilinen iyi mama kullanmama rağmen bu kadar çok sorun benide korkuttu açıkçası umarım bu defa bebivita işe yarar
Doktor ne diyor peki bu duruma benim kızımın sonuçları çıktı genetik dediler çoğu bebek öyle oluyormuş kiloya değil boya veriyorlar sağlıklı olsunlar gerisi tek tevekkül AllahBenim kızımda kilo almıyor ya 250 gram almış sadece
Gidicez martın 8 inde doktora bakalım ne diyecekler...Doktor ne diyor peki bu duruma benim kızımın sonuçları çıktı genetik dediler çoğu bebek öyle oluyormuş kiloya değil boya veriyorlar sağlıklı olsunlar gerisi tek tevekkül Allah
Umarım bu mübarek kendil gecesinde bir sorun yoktur sen gönlünü ferah tut rabbim evladını tüm kötülüklerden korusun inşallahGidicez martın 8 inde doktora bakalım ne diyecekler...
Amin rabbim bütün annelerin bebeklerini kötülüklerden korusunUmarım bu mübarek kendil gecesinde bir sorun yoktur sen gönlünü ferah tut rabbim evladını tüm kötülüklerden korusun inşallah
Amin cümlemizin inşallahAmin rabbim bütün annelerin bebeklerini kötülüklerden korusun
Ben almanyadayim ve burda baya taninmis bir marka , iciniz rahat olsun yani.Bebegimde mama kullanmadim. Markayi ilk kez duyunca arastirayim istedim. Alman Hipo markanin yan urunuymus ve Ocak 2017’de Turkiye pazarina girmis. Yani ilk gunden kullanan anneler varsa yavrulari su an 5 yas civari. Bu da saglikli bir gosterge olmayacaktir.
Yavrunuzu saglicakla buyutun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?