• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Bebişlerle oynadığımız oyunlar

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
biraz da spor yapalım dedik ve yerde otururken ayaklarımı koltuğa uzattım demir de bacaklarımın üzerinden ıkına sıkına bir o kadar da eğlene bir o tarafa geçti bir bu tarafa bu oyunu çok sevdik bir de yine yerde otururken onu kucağıma yüzü bana dönük olarak oturtuyorum ayaklarım havada bir öne bir geriye giderek ben bir küçük çaydanlığım ben bir küçük çaydanlığım kaynayınca ta şa rıııııım diyor ve tam bu esnada demirin belinden sıkıca kavrayıp ters takla attırıyorum çok seviyor bu oyunu da bebek kanallarından birinde görmüştüm

Bir de dün babası bir oyun bulmuş oyuncak kovaya tüm küçük topları doldurmuş ince ağızlı ama geniş bir vazoya tek tek topları atıyor her top atışında sevindirik olup alkış yapıyorlar aferin nidaları eşliğinde bu onu yarım saat oyalıyor

Bizde benzer bir oyun oynuyorduk baktı babası atıyor topları gitmiş 18 aylık bebekler için olan küp, üçgen vs içeren bir kutu almış uygun deliğe denk getirip kutuya atıyorsun bir heves başladı oynatmaya benim gariban oğlum nasıl atsın üçgeni falan sıkıldı yemeye başladı bunları babadan gelen tepki "yok bu çocuk okumaz biz buna bir bakkal falan açalım" :)

bugün uçak oldu oğlum yüz üstü bir elim iki bacağının arasından karnında öbürü sırtında uçurdum onu:) yukarı çıkarken yukarıııı aşağı inerken aşağıııı diye bağırdık çok eğlendik (gerçi benim kollarım titriyor şu anda ama olsun)

bebeğim 10 aylık oldu. emekliyor. emeklerken bende emekleme pozisyonunda onu kovalıyorum dönüp ben kaçıyorum bu sefer o beni kovalıyor. :roflol: saklanıyorum koltuk arkalarına gelip buluyor beni buna bayılıyor :1hug: top yuvarlıyoruz birbirimize.. dizimin üstünde zıp zıp zıplatırım. ve tabii ki CE yapmayı seviyor.

Back