- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.543
-
- Konu Sahibi BeyazBulut
sağol aylincim cevabın için hangi kitaplar var sende bende almak istiyorum
bu konularda fikir edinmek için
valla gamze canı ne isterse onu yaptırıyo bana gece 3 te olsa oyun isterse bişeklide oynuyoruz..
bizim evde kocaman akvaryum var balıklarla konuşuyoruz..dışarıdaki kedileri besliyoruz..
yemek yaparken ona malzemeleri anlatıyorum...ne yaparsam açıklıyorum sanki anlıyo gibi..mesela altını değiştirmek için bıraktığımda ağlıyo al diye bende aaaa popo ne yapmış bakalım kaka yapmışsa yıkayalım diyorum hemen susuyo gülüyo ayaklarını kaldırıp bana yardımcı oluyo sanki..
sıkıldığında gamze attaaaa diyorum gülmeye başlıyo giydirirken sesi çıkmıyo..
şuan benim yaptıkalrım bunlar..hatta biz wc ye bile beraber gidiyoruz :kedi:
amaniiin büyüyünce kapında ağlar bu kız ben sana söyliyim.
biz oğlumla yerde boğyuşuyoruz. özellikle babasıyla boğuşmayı çok seviyor. pat küt dövüyor babasını :) oyuncak oynuyoruz. balkona çıkıp renkli arabaları sayıyoruz,kitap okuyorum oğlum resimlerine bakıyo kitabı yemeye çalışıyor genelde.anne aynada, anne burda oyunu oynuyoruz bi aynadaki görüntüme bakıyo bi gerçek görüntüme.anne yok, ceeee oynuyoruz. oğlum da yüzünü battaniyeyle saklıyor doğan yok diyorum. açıyor cee diyorum gülüyor. yaptığım işleri konuşarak yapmaya çalılıyorum öçünkü dediğiniz gibi çaktırmadan kaydediyorlar herşeyi. şimdilik aklıma gelenler bunlar. bi de konuyla alakası yok ama oğlum bugünlerde annem demeye başladı. bilinçli mi diyor anlamadım ama gece uyanıyor annem diye ağlıyor mesela. mzmızlanırken annem diyor resmen. ben ona hep annem diyorum ya öğrenmiş olabilir mi
Yiğit Efe oyunu çok seviyor.Babası öyle bir oyun oynuyorki görmelisiniz. Büyük insan olsa ağlar canı yanar. Hoplatıyo sarsıyo neler neler. Yiğit Efe bayılıyor. Kahkahalarla gülüyor. Bende oğluşuma şarkı söylüyorum o otururken sallanıyor. Ce-e yapıyoruz. ayağa kalktığında kendisi zıplıyor. Birde yastık oyununa bayılıyor Yastığı yüzüne atacakmışım gibi yapıyorum nasıl gülüyor.Gece kalkıyor oyun oynamak istiyor. Sabah ezanında ayaktayız. Önüne oyuncak koyuyorum o oynasın uyuyayım diye . İllaki bende yanında olucam beraber oynucaz.Bunlar oyunların birkaçı daha neler neler. Yeni yeni oyunlar icat ediyorum hergün.Bu arada artık bana iyicene düşkün oldu .Benim kucağımdayken kimseye gitmek istemiyor. Başkasının kucağndayken ben çağırdığımdan kucağını açarak bana gelmek istiyor.
ben çalıştığım için işten gelirgelmez kızımla vakit geçirmeye çalışıyorum.beraber oyuncaklarıyla oynuyoruz,ben saklanıyorum hadi beni bulll diye bağırıyorum beni aramaya çalışıyor,bulunca kahkaha krizne giriyor....tabi benim kızım babasına aşık..onun yeri bambaşka babası odada olunca emıyorsa bıle bırakır babasına gider.babasıyla cok güzel oynuyorlar.babasının kulağını ısırıdı geçengün:)varsa yoksa baba....yemek yaparken onuda yanıma alıyorum ve konuşuyorum onunla yaptığım herseyı anlatıyorum.müzik dinleyıp beraber tempo tutuyoruz..elımı önune uzatıyorum hadı vur kızım dıyorum tam vuracagı sırada elimi cekıyorum,tam vuracakken cekıyorum 4-5 kez bunu yaptıktan sonra dayanamıyor bır elıyle elımı kavrıyor dıger elıyle vuruyor..:)beraber kedi kovalıyoruz sitedekı kediler bıktı artık bızden.hmmm birde gecen gun nerden egldıysa bir karasinek gelmıs eve..kızımında oyuncak mutfak eşyaları var..onun tavasıyla o sineği öldürdü..:)bu kızın akibeti nolcak bilmıyorum
kızlar alakasız bi konu olcak ama bebekleriniz kişi ayırıyormu bizimki hala ayırmıyor
kim istese hoop gidiyor
yani yabancı kavramı yok
aylin kitap isimleri teşekkürler bende de var bir iki tane kitap ama hastalıklar bakım falan var içlerinde bende psikolojik yönden eğitici şeyler olan kitaplar arıyorum bu dediklerini incelicem
emek çınarın en sevdiği oyun müzik açıp benim dans etmem
ben dans ettikçe basıyor kahkayı şebek yaptı beniii