bebişlerinizin ilginç hareketleri?

berru m da kendine vuruyo hep karnına karnına indiriyo velet vallaa acıcak diye korkuyorum ama egleniyo öyle
bide benmkide gööğüs ucumu cekiyor pııtt diyee bırakıyor acıyo valla cokk dişleri cıkınca noolcak bilemiyorum

nasıl bir içgüdüyse bebeler hep aynı şeyleri yapıo.

benimki buf yaparak emziğini atıyor ardından da tükürükten balonlar yapıyor..zaten salyalıydı iyice sulu bir çocuk oldu...

bişe sorcam kızlar bebekleriniz başkalarına karşı nasıl........yabancılıyomu......benim oğlum bazı kişileri hiç ama hiç istemiyo..kucağına aldığında sanki bi yeri klopmuşcasına..çığlığı basıyo..aslında hemen hemen hergün gördüğü kişiler ama istemiyo.........

cnm benimkide cok ödlek oldu cikti
abisi diger odada agliyor yavrumda burda aglamaya basliyor korkuyor

gecenerde esimin sefine gittik evde 4 kisi etrafinda var diye hemen basladi korkmaya aglamaya bana geldi zar zor sakinlestirdim

zeynebin kanı ılık genelde ama bazen bazılarına gitmek istemiyor dikkat ediyorum girmek istemediği kişiler genelde benim de hiç haz almadığım kişiler

adli tıp da çalışan biri anlatmıştı bebekleriniz birisine gitmek istemiyor ya ada kucağında ağlıyorsa bebeğinizi hemen alın bebekler iyi dokunuşu kötü dokunuşu bilir aman teyzeye ayıp olur bak amca seviyor seni demeyin bebeğinizi alın demişti

yok canım öle bi drum deil...yani çok yakınımızdaki kişiler çocukları çok seven biri ama anlamadım valla vardır bi hikmeti...........

benim oğluşta babaannesinde huzursuz ve genelde ağlamaklı oluyor nedense kaydirigubbakcemile3

selma kız benimde oğluş yüzüne yumruk sallıyor hemde o biçim korkuyorum ağlıycak diye çünkü ses çıkıyor resmen ma gülüyor.şuan ilgisi ellerine kullanmakta.

merhaba canım...evet dr dedi bu dönemde o sekilde davranıyormus bebekler...zaten dr kendi sordu bize böyle yapıyormu diye...

ay yok ya benim oğlan maşallah yabancılamıyo kimseyi. ama çok uzun süre de durmuyo kucaklarında. beni istiyo. bunu seziyorum. bana bakıyo başkalarının kucağındayken. bana uzanıyoŞeniz

oğlum birkaç gündür ellerini hızlı hızlı açıp kapatıyo. gel gel gel gel gel babası gel gel gel diyorum açıp açıp kapatıyo gel diyo eliyle. bi de elindeki nesneyi öteki eline geçirmeye başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…