Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bişe sorcam kızlar bebekleriniz başkalarına karşı nasıl........yabancılıyomu......benim oğlum bazı kişileri hiç ama hiç istemiyo..kucağına aldığında sanki bi yeri klopmuşcasına..çığlığı basıyo..aslında hemen hemen hergün gördüğü kişiler ama istemiyo.........
zeynebin kanı ılık genelde ama bazen bazılarına gitmek istemiyor dikkat ediyorum girmek istemediği kişiler genelde benim de hiç haz almadığım kişiler
adli tıp da çalışan biri anlatmıştı bebekleriniz birisine gitmek istemiyor ya ada kucağında ağlıyorsa bebeğinizi hemen alın bebekler iyi dokunuşu kötü dokunuşu bilir aman teyzeye ayıp olur bak amca seviyor seni demeyin bebeğinizi alın demişti
bişe sorcam kızlar bebekleriniz başkalarına karşı nasıl........yabancılıyomu......benim oğlum bazı kişileri hiç ama hiç istemiyo..kucağına aldığında sanki bi yeri klopmuşcasına..çığlığı basıyo..aslında hemen hemen hergün gördüğü kişiler ama istemiyo.........