bebişlerinizin ilginç hareketleri?

esther

let the game begin...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2008
4.777
37
benim oğlan bugünlerde kendi kendini yumruklamaya başladı. eskiden karnını yumrukluyodu. artık ayaklarını kaldırıp kaldırıp dizlerini yumrukluyo pat pat. canı acıcak diye korkuyorum ama gülmekten kırılıyorum onu öyle görünce. sizin bebecikler de yapıyo mu öyle komiklikler? :emir_bebek:

benimki 2 gündür emerken veya uykuya dalmaya çalışırken kulaklarına yakın olan saçlarını yakalayıp çekiyo hırsla
kendi kendini uyandırıyo
daha doğrusu uyutmuyo
elini tutuyorum yapamasın diye
bu sefer de asabileşiyor

ha bi de şu aralar dişi çıkazsa sevineceğim çünkü sık sık dişetleri arasına göğsümü sıkıştırıp çekiştirmeye ve arkasından da sırıtmaya ya da tuhaf tuhaf bakmaya bayılıyor

bir de değişik versiyonu var mesela sağ göğsümü emerken sağ tarafımda biri varsa falan ağzında göğüs ucum kafayı kaldırıp kolumun üzerinden o tarafa kafayı çeviriyo ya da yatar pozisyondan oturur hale geçip dikdurup sağa sola kafasını çevirerek emiyor
böyle giderse bayağı bi elastikiyet kazanacak göğüs ucum

ha bi de şu aralar dişi çıkazsa sevineceğim çünkü sık sık dişetleri arasına göğsümü sıkıştırıp çekiştirmeye ve arkasından da sırıtmaya ya da tuhaf tuhaf bakmaya bayılıyor

bir de değişik versiyonu var mesela sağ göğsümü emerken sağ tarafımda biri varsa falan ağzında göğüs ucum kafayı kaldırıp kolumun üzerinden o tarafa kafayı çeviriyo ya da yatar pozisyondan oturur hale geçip dikdurup sağa sola kafasını çevirerek emiyor
böyle giderse bayağı bi elastikiyet kazanacak göğüs ucum

ay evet ya benimki de ısırıyo. dişler çıkına yandık

benimkide yüzüne ve özelikle ağzına çok şiddetli bi biçimde vuruyor.ben diş çıkartmaya çalışıyorya canı acığı için mi yapıyor acaba diye düşünüyorum kendi kendime hep....ama bir bilene sormak lazım...

deniz beyde habire sol eli ile solbacağına vuruyo tempolu bi şekilde ..........bide dün ilk defa gıdıklandığını farkettim çok tatlıydı..ıslak bezle kolunun altını si,lerke birden kıkırdayarak gülmeye başladı ..hem çığlık atıyo hem gülüyo...

elif dila da ayaklarını kaldırıp hızla güm diye yere vuruyo acıtıyo diye çok korkuyorum ama çok eğleniyo.. bi de yataraken bi ses duyunca kafasını dikleştirip kimmiş diye bakıyo çok komik görünüyo

benim cadı ayaklarıyla sürekli tepiniyo ve beni tekmelemeye bayılıyo.. bazen kulaklarını tutup çekiyo acıcak diye korkuyorum parmaklarının hepsnini ağzına sokuyo..ayağını tutuyo öbür ayağını da aynı anda tutmak istiyo yapamayıncada pat küt kendine vuruyo..
bide yerde bıraktığımda bi bakıyorum benim bıraktığım şekilde 180 derece dönmüş çok komik oluyo onu öyle görmek...

elif dila da ayaklarını kaldırıp hızla güm diye yere vuruyo acıtıyo diye çok korkuyorum ama çok eğleniyo.. bi de yataraken bi ses duyunca kafasını dikleştirip kimmiş diye bakıyo çok komik görünüyo

benim oğlan da uykudan kalkınca ya hemen kafayı kaldırıp, pantolon paçalarını tutup kalkmaya çalışıyo ya da uyanır uyanmaz ayaklarına bakmaya başlıyo. çok komik görünüyo. gecenin bi yarısı ayaklarını tutuyo ya :) ayaklarını tutup sağa sola dönüyo. :emir_bebek:sırnaşık şey

zeynep emerken elini yüzüne kapatıyor ve serçe parmağına da memenin arasına sokmaya çalışıyor elini koklayarak emiyor çok komik oluyor

iremde ellerini emmeyi çok seviyor şapur şupur ses çıkararak beni emerken bile kenardan getirip elini emmeye başlıyor beni bırakıpta bide eli ağzındayken diğer eliyle ağzındaki elini yumrukluyor sanki biraz daha girsin diye :))

benımkıde neresı denk gelırse ıkı elıyle beraber vuruyor tokadı..şap şap..yüzüm gözüm omzum gögsüm hıc farketmıyor..banyoda küvetının ıcındede suya vuruyor o halı cok hosuma gıdıyor..

benımkıde neresı denk gelırse ıkı elıyle beraber vuruyor tokadı..şap şap..yüzüm gözüm omzum gögsüm hıc farketmıyor..banyoda küvetının ıcındede suya vuruyor o halı cok hosuma gıdıyor..

oturtarak yıkamaya başladın mı kardeş?

oturmuyor tam ama desteklı oturuyor..bı elımle tutup oturtuyorum yıkarken..cok mutlu oluyor..

:)) Desenize bütün bebekler aynı. Okuduklarımın hepsini kızımda da görüyorum.Emerken saçlarını çekmesi, elleriyle karnına vurması, ayaklarını ellerini emmesi vs vs hepsi aynı ama kesin olan şu ki her halleri her yaptıkları mükemmel bence. Onu izlemek büyümesine tanık olmak her anını yaşamak olağanüstü bişey. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah. Tüm çocuklara da kocaman bir MAŞALLAHH :))

oğlum günlerdir alt dudağını emiyor. 1 ay önce de yapıyodu ama bırakmıştı. şimdi yine başladı. acaba dişini mi kaşıyo ki? bi de bunu yaparken gözlerini pörtletip burun deliklerini kocaman açıyo. çok komik görünüo

Bugün ilk kez ayağını ağzına soktu. Akşama kadar yaladı :emir_bebek::emir_bebek:durdu :dance::dance::dance::dance:

bugün de ağzını balık gibi açıp kapamaya başladı. bişey çiğner gibi...

maşallah senin oğlan benim kızdan hızlı çıktı..benimki artık iki ayağını tutmaya başladı ama henüz ağızına götüremiyo

ayyy bunlar hep aynı seyleri yapıyorlar...derinde yazılanların aynılarını yapıyor....dün öksürüyorum oda öksürüyor...küt yap diyorum kafasını ketirip kafama vuuyor...annesinin yanagına cici yapıyor...maşallah hepsine 41 kere maşallah...

X