Çocuk Hastalıkları Bebişlerinizin bıngıldağı kaç aylıkken kapandı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi naz_o
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

naz_o

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2010
32
1
86
Düzce
benim kızım 13 aylık olucak ve bıngıldağı kapanmadı kaç aylıkken kapanıyo kızlarr daha erken mi yoksa geç kalan bişeyler mi var?:uhm:

canım bir doktora sor derim benim kızım 9 aylık 2-3 nohut büyüklüğü kadar kaldı kafasının en tepesinde şimdi elledim :)

Benim kızım 28 aylık hala 1 cm açıklık var. Eğer gerekli testleri yapıldıysa ve sağlık açısından sorun yoksa geç kapanabilir.

ne kadar geç kapanırsa o kadar iyi diye biliyorum...beyin gelişiyomuş kapanmadığı sürece....

Bıngıldak 7-8 aylıkkken kapansa da beyin gelişimi devam eder. Normalde 18 aya kadar kapanması gerekir hala kapanmadıysa kalsiyum ya da d vitamini eksikliği vardır.

18 aya kadar denir ama 2 yaşını geçip de kapanmayan da biliyorum.Zaten dr gerekli testleri yapar,her zaman sorun olduğu anlamına gelmez 18.aydan sonra kapanması.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…