• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Bebişlerinizin bıngıldağı kaç aylıkken kapandı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi naz_o
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

naz_o

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2010
32
1
86
Düzce
benim kızım 13 aylık olucak ve bıngıldağı kapanmadı kaç aylıkken kapanıyo kızlarr daha erken mi yoksa geç kalan bişeyler mi var?:uhm:

canım bir doktora sor derim benim kızım 9 aylık 2-3 nohut büyüklüğü kadar kaldı kafasının en tepesinde şimdi elledim :)

Benim kızım 28 aylık hala 1 cm açıklık var. Eğer gerekli testleri yapıldıysa ve sağlık açısından sorun yoksa geç kapanabilir.

ne kadar geç kapanırsa o kadar iyi diye biliyorum...beyin gelişiyomuş kapanmadığı sürece....

Bıngıldak 7-8 aylıkkken kapansa da beyin gelişimi devam eder. Normalde 18 aya kadar kapanması gerekir hala kapanmadıysa kalsiyum ya da d vitamini eksikliği vardır.

18 aya kadar denir ama 2 yaşını geçip de kapanmayan da biliyorum.Zaten dr gerekli testleri yapar,her zaman sorun olduğu anlamına gelmez 18.aydan sonra kapanması.

Back