Selam arkadaşlar...Bugün bayram alışverişi için son olarak Cevahire gittik ..Biçok markanın bir arada bulunması vede havanın yağmurlu olması tercih sebebimiz oldu tabii...Gerçekten de çok hoş şeyler vardı...Zara,next,waikiki,bücürük,mother care,lee bebe,debenhams,wennice,panço chicco...hepsini tek tek gezdik...En çok zara,next,mother care ve dapanhams'ı beğendim....Sonuç olarak bebeğim 3 aylık olduğu için bize göre en uygun kapşonlu bir hırkayı zaradan,iki tulumu bücürükten ,alt kot üst v yaka bir kazak ve içine badisinide depenhams dan aldık...Altınada netten çıngıraklı patik siparişi verdim....Pazarteside Eminönünde havuzlu han var sadece bebe giyim üzerine ordanda çoraptı ,badiydi,ufak tefek eksiklerimizi gidermek için gidicez ve bayram alışverişini noktalıycaz inşallah...Ayy ne zormuş ya bir hafta kendime gezdim bir hafta oğluşuma gezdim babamıza henüz bişey almadık....Bu bayram memlekete gideceğimiz için bu kadar telaş yaptık aslında oğluşumu ilk defa görecekler....Çok şık oldu kıyafetleri teyzeleri çok yakıştılar oğluşuma maşallah allahım sen nazarlardan sakla bebişlerimizi....[/QUTE]
ne güzel sevinmene ve duymuş olduğun heyecana çok sevindim.bende öyle bebeğime birşeyler almaktan dolayı seviniyorum ve onları mümkün olduğu kadar temiz kullanıyoruz daha sonra başka bebişler giyecek sana iyiyolculuklar ve eğlenceler dilerim