Bebişlerinizin bayramlıklarını nerden aldınız?

yagmur25

KAAN & KEREM
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2007
1.187
6
316
İstanbul
Selam arkadaşlar..a.s.
Malum bayram yaklaştı bebişlerimize güzel şeyler almak isteriz ama bebeklerle gezmek gerçekten çok zor oluyor ..Bi kaç kere çıktık ama şöyle bebişime göre şık şeylere pek rastlayamadım..Güneşli tarafındaki fabrika satış mağazalarına baktım ama hiç bişey bulamadım...Sizler naptınız bayramlıkları aldınızmı? Aldıysanız nerden aldınız?Aldığınız vede memnun olduğunuz yerleri söylerseniz bizlerde faydalanmış oluruz....Tüm annişlere sevgiler.........:enbuyukkk:

Biz daha almadık geçen hafta carrefourda kanz mothercare baktık ama bulamadık yeni birşeyler yoktu geçen bayrama aldıklarımızı satıyorlar hala bekliyoruz bakalım bu hafta buuruz belki

Biz daha almadık geçen hafta carrefourda kanz mothercare baktık ama bulamadık yeni birşeyler yoktu geçen bayrama aldıklarımızı satıyorlar hala bekliyoruz bakalım bu hafta buuruz belki

evet yeni şeyler gelmemiş bende kanz a baktım. bakalım yetiştirebilirsem balon etekli bi elbise örüyorum kızıma bitince resmini eklerim yapmak isteyenlere model olur. tek bi kıyafet yetmiyor malesef :)

biz ramazan bayramında pançodan 3 parçalı bir takım almıştık. önümüzdeki tüm bayramlarda onu giyecek walla. işte kurban, yılbaşı, 23 nisan 19 mayıs ne olursa. o kadar para verdik giysin walla. tüketim çılgını olmayalım arkadaşlar:)

evet yeni şeyler gelmemiş bende kanz a baktım. bakalım yetiştirebilirsem balon etekli bi elbise örüyorum kızıma bitince resmini eklerim yapmak isteyenlere model olur. tek bi kıyafet yetmiyor malesef :)

Resmini eklersen seviniriz bende kızıma örmek istiyorum fikir olur model olur bize bekliyoruz resmini

ben oglumun bütün özel gün alışverişlerini zara kids ten yapıyorum.hem modeller çok güzel hemde çok kaliteli.ayrıca kızlar için harika seyler var ben oglum için ne zaman gitsem önce bi kız cocuk bölümüne bakarım yani.sırf bu yüzden kız yapasım var valla kaydirigubbakcemile3

Zara'da bebek kıyafetlerinin bulunduğunu bilmiyordum arkadaşım ya iyi oldu söylediğin orayada bakayım....

bende kızımın kıyafetlerını genelde zara dan alıyorum gercekten cok sık seyler oluyor
bazen kanz ve next te bıseyler bulabılıyorum ama favorım zara ,elbise ve eşofman takımları cok guzel

bende kızımın kıyafetlerını genelde zara dan alıyorum gercekten cok sık seyler oluyor
bazen kanz ve next te bıseyler bulabılıyorum ama favorım zara ,elbise ve eşofman takımları cok guzel

Anlaşıldı zaraya gitmek şart oldu...Daha çok kız kıyafetleri var heralde anladığım kadarıyla...Erkek çocuklar için pek alternatif olmuyor zaten...Kız kıyafetleri daha cicili bicili vede çeşit çok.....

pantolon gömlek ve süeterini bücürükten almıştım geçen bayram bu bayramda kanz'dan mont aldım tekrar bi bayramlık almıycam bu bayramı şehir dışında geçiricez çünkü geçen bayram gördüklerimizi bu bayram göremeyeceğimiz için değişikliğe gerek yok diye düşünüyorum dünya kadar para verdim tabiki her bayram farklı giyinsin isterim ama kriz var arkadaşlar bizide vurdu valla şimdilik böyle olacak ben küçük bir şehirde yaşıyorum siz biçok markayı uygun fiyata bulabilirsiniz ama benim ööle bi şansımda yok tek dükkan olmanın avantajını kullanıyo mağzalar 1 tane kanz var bir tane bücürük var 1 de waikiki var ööle zara mara yok yada pazara gidecen

ben o kadar çok kıyafet aldımki bu bayram almıcam.Sezon indiminde seneye giyeceklerini alıcam ama size bir kaç tavsiyede buluna bilirim.wenice hem uygun hem kaliteli ürünleri ben aldıklarımdan memnun kaldım.Fuar bebe yine uygun ve kaliteli özellikle evde giyeceği kıyafetleri aldım disney beğeniyorum Carrefour da uygun fiyata satılıyor marketin içinde.Bunlar emsalleri kadar kaliteli ve neredeyse onların yarı fiyati hamileyken pek bilmediğim için Chicco dan almıştım ama şimdi gereksiz geliyor çünkü fiyatlarının çok yüksek olduğunu düşünüyorum.

burada politika yapmaya niyetim yok ama söylemeden geçemem kriz var yerli malı yurdun malı herkes onu kullanmalı diyorum sadece :)

chicco gerçekten de gereksiz pahalı bir ayakkabı 125 ytl idi ve dudağım uçukladı en fazla 3 ay giyer o ayakkabıyı yazık sonra at çöpe

Canım bu bahsettiğin Fuar bebe İstanbulun hangi semtinde....

erkek çocukları ıcınde cok guzel pantolon süeter ve gomlek tarzı seyler var canım ,bende erkek cocuklarının kıyafetlerıne bayılıyorum ,küçük adam gıbı oluyolar,çok şirin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…