Biz daha almadık geçen hafta carrefourda kanz mothercare baktık ama bulamadık yeni birşeyler yoktu geçen bayrama aldıklarımızı satıyorlar hala bekliyoruz bakalım bu hafta buuruz belki
bizde bugün 3 aylık oğluma bayram alışverişi yaptık biz kadir has dan aldık çok hoş şeyler var gitmeye değer.
evet yeni şeyler gelmemiş bende kanz a baktım. bakalım yetiştirebilirsem balon etekli bi elbise örüyorum kızıma bitince resmini eklerim yapmak isteyenlere model olur. tek bi kıyafet yetmiyor malesef :)
ben oglumun bütün özel gün alışverişlerini zara kids ten yapıyorum.hem modeller çok güzel hemde çok kaliteli.ayrıca kızlar için harika seyler var ben oglum için ne zaman gitsem önce bi kız cocuk bölümüne bakarım yani.sırf bu yüzden kız yapasım var valla kaydirigubbakcemile3
bende kızımın kıyafetlerını genelde zara dan alıyorum gercekten cok sık seyler oluyor
bazen kanz ve next te bıseyler bulabılıyorum ama favorım zara ,elbise ve eşofman takımları cok guzel
Çok haklısın zaten benim söyledğim 2 firma Türk firmaları diğeri ise market içinde fiyatı gayet uygun.burada politika yapmaya niyetim yok ama söylemeden geçemem kriz var yerli malı yurdun malı herkes onu kullanmalı diyorum sadece :)
ben o kadar çok kıyafet aldımki bu bayram almıcam.Sezon indiminde seneye giyeceklerini alıcam ama size bir kaç tavsiyede buluna bilirim.wenice hem uygun hem kaliteli ürünleri ben aldıklarımdan memnun kaldım.Fuar bebe yine uygun ve kaliteli özellikle evde giyeceği kıyafetleri aldım disney beğeniyorum Carrefour da uygun fiyata satılıyor marketin içinde.Bunlar emsalleri kadar kaliteli ve neredeyse onların yarı fiyati hamileyken pek bilmediğim için Chicco dan almıştım ama şimdi gereksiz geliyor çünkü fiyatlarının çok yüksek olduğunu düşünüyorum.
ben o kadar çok kıyafet aldımki bu bayram almıcam.Sezon indiminde seneye giyeceklerini alıcam ama size bir kaç tavsiyede buluna bilirim.wenice hem uygun hem kaliteli ürünleri ben aldıklarımdan memnun kaldım.Fuar bebe yine uygun ve kaliteli özellikle evde giyeceği kıyafetleri aldım disney beğeniyorum Carrefour da uygun fiyata satılıyor marketin içinde.Bunlar emsalleri kadar kaliteli ve neredeyse onların yarı fiyati hamileyken pek bilmediğim için Chicco dan almıştım ama şimdi gereksiz geliyor çünkü fiyatlarının çok yüksek olduğunu düşünüyorum.
Anlaşıldı zaraya gitmek şart oldu...Daha çok kız kıyafetleri var heralde anladığım kadarıyla...Erkek çocuklar için pek alternatif olmuyor zaten...Kız kıyafetleri daha cicili bicili vede çeşit çok.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?