• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi bebişlerinizi ne sıklıkta yıkıyorsunuz?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
havalr sıcaksa hergun ama soğukta hergun yıkayamam ...
kışın haftada 1 kere baharda 2 3 gun de bir yazın hergunn ;)

sudan korkup ağlaması senin endişene bağlı olabilir eğer üşütürse hastalanırsa diye ya da çok hareketli bişey olursa diye endişe duyuyorsan ağlaması normal sen rahat ol ki o da rahat olup suyun keyfini çıkarsın 9 ay 10 gün suyun içinde yaşadı suyu çok seviyor o diye düşün için rahat olsun ve önce ayaklarından başlarsan suya sokmaya daha rahat olur bir de ilk günler alışana kadar kucağına alıp yıkayabilirsin (beraber)böylece kendini senin kollarında daha rahat hisseder
ben doğduğu günden beri canlı aşı olduğu günler hariç her akşam yatmadan yıkıyorum artık küvete azıcık su doldurup banyo oyuncaklarını veriyorum kendi kendine oynuyor ben de o esnada yıkıyorum bazen gündüz vakti banyoda soyunurken yakalıyorum banyo yapacakmış:)
umarım yardımcı olabilmişimdir

sudan korkup ağlaması senin endişene bağlı olabilir eğer üşütürse hastalanırsa diye ya da çok hareketli bişey olursa diye endişe duyuyorsan ağlaması normal sen rahat ol ki o da rahat olup suyun keyfini çıkarsın 9 ay 10 gün suyun içinde yaşadı suyu çok seviyor o diye düşün için rahat olsun ve önce ayaklarından başlarsan suya sokmaya daha rahat olur bir de ilk günler alışana kadar kucağına alıp yıkayabilirsin (beraber)böylece kendini senin kollarında daha rahat hisseder
ben doğduğu günden beri canlı aşı olduğu günler hariç her akşam yatmadan yıkıyorum artık küvete azıcık su doldurup banyo oyuncaklarını veriyorum kendi kendine oynuyor ben de o esnada yıkıyorum bazen gündüz vakti banyoda soyunurken yakalıyorum banyo yapacakmış:)
umarım yardımcı olabilmişimdir

çok mantıklı yaaa. Teşekkür ederim inciboncuk.

2 günde bir yıkanıyoruz. yatmadan önce. kir pas içinde oluyo be yürüme filan da yok ve kafası kokuyo terlediği için

Back