bebişlerinizi nasıl uyutuyorsunuz?

Belli olmuyor. Bazen hemen uyuyor bazende çok uğraştırıyor. Mızmızlanıyor ayaklarını yere vuruyor.Dışarıda yaptımı çok zor oluyor. Duruyorum arabasını sallıyorum o uyuyana kadar.

walla her türlü imkanı kullanıyorum evde ..salıncak aldık ister uturtuyosun ister yatırıyosun..ondan bile bıktı.uyuması o kadar zorki denizin......ayağımda uyuyup uyanıyo bırakırsan direk kalkıyo sanki hiç uyumamış gibi mahmurluk falan yok..
ama arabada süper rahat .........yabancı müzik son ses.......anında uyuyo....deneyin bence......
en azından arabada uyku sorunumuz yok..........

Bazen emerken uyuyo ama genelde ayağımda sallayarak yutuyorum..

Hiç bi zaman kendi kendine yatıpta uyumadı..Benim oğlumun tek derdi kakası..Yapamadıgı zaman uyanıp duruyor defalarca..

Arabada ney müziği açıyoruz son ses..Öyle uyuyo..

ben artık çok uğraşmıyorum oynuyor oynuyor yorulup uyuyor ama yorulana kadar almıyorum en son kendisi gelip başını dizime koyuyor ya da bi şekilde belli ediyor. önceden kucakta ve ayakta gezerek uyurdu

Bazen emerken uyuyo ama genelde ayağımda sallayarak yutuyorum..

Hiç bi zaman kendi kendine yatıpta uyumadı..Benim oğlumun tek derdi kakası..Yapamadıgı zaman uyanıp duruyor defalarca..

Arabada ney müziği açıyoruz son ses..Öyle uyuyo..

canım çok ilginç....
disko müziği gibi hareketli müzikler.....sositososito....parti parti partizane disko disko partizane......bunu çok seviyo özellikle...hemen uyuyo.......:1closedeyes:

Bızım hanımda sadece emerek uyuyor...anneannesı geldıĞınde ayaĞında sallıyor benım ıŞım varsa ama ben ıstemıyorum tabı ayakta sallanmasını....
Bu arada emmeĞı bıraktıgında nasıl uyuturum bılemıyorum....
Hanı ŞÖyle bebeĞı yataga yatırırlarda annelerde yanına uzanır emmeden uyuturlar Öyle nasıl neler yapmamız gerekıyor bÖyle alıstırmak ıÇın acaba.

benim oglum ılk 3 ayı cok gazlı gecırdı odonemde kucagımızda pış pış yapıyorduk uyuyordu..sımdı 9 kılo cocugu sallıycak guc kalmadı..bızde babasıyla aksamları carsafta sallıyoruz ..en azından cocugum da bende perısan olmuyoruz..

Tuğra uykusu geldiğinde ya sallarım ya da emerken uyur. Yakında kesicem memeden çok sıkkıntılı bi dönem olucak çünkü emmediği zaman boşlukta hissediyor kendini bunu anlayabiliyorum.Aslında sallamakta istemiyorum.Bakalım bi kitap siparişi verdim pratik uyku rehberi diye.Ondaki önerileri bi deneyim kitap gelince bende tutarsa sizede tavsiye ederim.Ne güzeldi eskiden yatağına koyardım uyurdu.Şimdi koyuyorum yatağına ayağa kalkıp zıplamaya başlıyor:)

X