• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi bebişlerinize İrmikle neler yapıyorsunuz ??

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

asyun

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2010
142
0
116
Ankara
bebeğinize irmikLe ve buğday nişastasıyLa neLer yapıyorsunz payLaşırmısınızz..benm bebeğim 6 aylık..

balkabağını irmikle beraber haşlayıp püre yapıyorum bir tatlı kaşığı da pekmez katıyorum birde domatesli irmik çorbası yapıyorum.

irmiği sebze çorbasına katabilirsin.ama ben bebelac irmikli kahvaltı alıyorum devam sütünün içine biraz cici bebe katıyorum birazda irmikli ballı kullanıyorum.
birde 1 yaşına kadar bal kabağı vermemek lazımmış.

irmiği sebze çorbasına katabilirsin.ama ben bebelac irmikli kahvaltı alıyorum devam sütünün içine biraz cici bebe katıyorum birazda irmikli ballı kullanıyorum.
birde 1 yaşına kadar bal kabağı vermemek lazımmış.

hmm sebze çorbasına katıcam tşk ederm :)

çok pratik bişi bu çorba domates rendeliyorum içine irmik ve zeytinyağı katıp kaynatıyorum istersen un kavuradabilirsin ben gerek görmüyorum

Back