Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Bebişleriniz oturabiliyor mu.?.

• Konu Sahibi Konu Sahibi panikatak
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
P

panikatak

Ziyaretçi
Kızlar bebekleriniz oturabiliyomu bi yere yaslanmadan , destek almadan?benimki oturamıyor.koltuğun köşesine oturtuyorum.sırtını yaslıyor köşeye tabiii.oturuyor.yani destekle.ama belli bi süre sonra ayaklarını tepe tepe yatar vaziyete getiriyor kendini.bile bile yaya yaya ilerliyo popo üstünde ve en son yatar vaziyette buluyorum.oturmayı sevmiyor...sadece hiç biyere yaslanmadan poposunun üstünde oturan varmııı

ama daha erken degil mi ki desteksiz oturamazlar dr bana 6. ayda destekli oturtmaya başlayacaksın daha bekle dedi.

benimki desteksiz oturuyo bunu koltukta değil tabe düşme ihtimaline göre yerde denedim uzun bir süre oturuyor sonra yana ya da öne hooooppp
:)
ama ben 4.aydan beri hep oturttum kucağımda koltukta hep oturttum,,alıştı sanırım şimdi oturmaya,

benimki de yerde 1 dk.ya yakın oturabiliyo.ama sakıncalı biliyorum. çok denemedim bu yüzden.

yok canım daha desteksiz oturmuyo benim kızımda arkadaşın dedgi gibi belli bi süre sonra sıkılıyo ve kendisini kaydıra kaydıra yatar vaziyete geliyo.desteksiz oturmaları içinerken bence biraz daha beklemek lazım

arzucum artık bebeğin refleks kontrollerinden sonra hazır olan bebekleri dr.uygun gelirse artık yastıklarla 2-3 dakika oturt diyor.mesela bize diyeli 15 gün oluyo maşallah ege tuutunmu hemen kalkıp hiç titremiyo bdr.günde 2-3 kez arkasına önüne yastık koyarak destekli oturt hazırlansın artık dedi...

bende 10 gündür ceyda gibi yapıyorum arkadaşı var hügo koyduk adını onuda kollarına alıyo bayılıyo yatarkende koluna yatırıyo beraber uyuyo onsuz uyumaz oldu hügo da bal yiyen bir ayı vardı ya onun öteninden plastik bayada büyük adını unuttum ya

selam benim kısımda oturmuyo
sadece emeklioo

elvin oturuyo walla :) gene de ben yanına yastık falan koyuyorum yada yere yorgan serip üzerine oturuyorum bacak arama oturtuyorum oyuncaklarıyla oynuyor.düşecek gibi olduğunda ayaklarıma tutunuyor kuzum benim :)

winnie pooh heralde tuğba kıs öyle bi şey:))ben izliyom hala

benim kızım oturarak baby tv izliyor oğlum biraz oturup devriliyor ege mi yastıkla oturtuyorum.

birde kızım bir kaç sabahtır salonun diğer köşesinden günaydın diyor bana.(sürünerek gidiyor tam emekliyemiyor)

ege paşa da tık yok bu gün ilk kez tam olarak döndü biraz süründü ve yoruldu şu erkekler ne kadar nazlı yaaa

yerim ben onları :) elvin henüz tam dönmüyo,emeklemek için de bocalıyo ama hemen sıkılıp bağırıyo kaldırın beni diye :)

benimkide destikli oturuyor desteksiz belki1 kaç saniye sonra hemen devriliyor vede özellikle öne devriliyor neden acaba:uhm:

bizimki tam dönebiliyor artık çok hoşuna gidiyor hızlı hızlı ters düz oluo:))
oturmayı çok seviyor ama hemen sıkılıyor daha çok ayakta durmak istiyor

benimkide destekle oturabiliyor sonrasında heme sıkılıyor . bende diyordum benim bebeğimmi acaba oturamıyor bişey mi var içim rahatladı mesajları okuyunca :) demekki henüz hazır değiller

elvinim de benim oğlum gibi tembelmiiiiiş. ege de hemen sıkılıp bağırıyor kucağa alıyorum tabii

Benim tembel e de hala oturamıyor.... dönmedi de hala mirmirmirmir

benimki de pazar gününden itibaren dönüyo sırt üstü yatırdığım anda dönüveriyo ve öyle durmak istiyor

naz da destekli oturuyor aslında desteksiz de oturuyor ama ayaklarıyla oynamak için iki büklüm oluyor.sakıncalı ama 3 aylıktan beri kucağımızda oturuyor.emekliyemiyor ama çabalıyor.geri geri gidebiliyor.tamamen ters düz dönüyor.güvenip de bırakamıyorum artık.

anakucağında güzel oturuyor desteksiz oturamıyor.koltuğun köşesine oturtuyorum yüzüstü devriliveriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…