Bebişleriniz kaçıncı haftada kaç kilo?

benim bebişim 12 haftalık boyu beş santimmiş kilosu daha ölçulmez dedi doktor hepimiz sağlıkla bebeklerimize kavuşuruz inş

benimki e 19+6 da 400 gr civarıt-ydı. doktor kilosuyla ilgili olarak bebekler 20. haftaya kadar aynı şekilde büyürler. 20. haftadan sonra bebekten bebeğe ağırlık değişir dedi.

merhaba
ben 29 haftalık hamileyim
ve bebeğim kilo 2000g çıktı bana fazla gibi geldi lütfen bu konuda beni bilgilendirir misiniz
çünkü endişeliyim

benimde 1750 ydi ama bana biraz fazla geldi doktorun birşey söylemedimi bizmkine bu kiloya iki hafta önde diyor doktor bebeğin daha önce döllenmişse de böyle haftayla uyumsuzluk olabiliyor

benim kızım , en son kontrole gittiğimde 27 + 2 iken 1190 gr ve 39 cm di....doktor yorum yapmadı ama bana biraz fazla gibi geldi...sizce normal mi arkadaşlar ? yoksa kızım toplu bir bebek mi olacak ?

merhaba arkadaşlar. 30+0 da 1430gr dı kızım.doktorum haftası ile tam uyumlu dedi.böyle giderse 9, ayda 3 kg geçer normal.fazla yeme çok kilo almasın bebek te sende doğum zorlaşır yoksa dedi.sanki sizin bebişler biraz tombiş olmuşlar gibi:ecrin_bebek:.doktorum doğru söylüyorsa tabi.fazla hamur işi ve pasta börek yemek yok yasakkelime.kof şişlik yapar dedi doktorum ama bilemem tabi

Back
X