Bebişleriniz İçin Cep Telefonu Oyunları (Gelişim Dönemine Uygun)

OnlyJuztice

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2013
13
0
86
Çorum
Arkadaşlar buraya bebişim için yaptığım cep telefonu programlarını paylaşacağım.
İnşallah İlk paylaşımım 0-6 ay arası bebekler için bebeklerin zihinsel gelişimine destek vermek amacıyla hazırlamakta olduğum Rengarenk programı olacak.
bitirdiğimde bu konuda linki sizlerle paylaşacağım.

indirdim ama açılmadı program bilgisayardan açılmıyor mu hangi programı yüklemek gerekli???

Herhangi bir program yüklemene gerek yok.
Yapman gereken: Programı bilgisayara kaydettikten sonra sağ tıklayıp "Birlikte Aç" ı seç. Oradan da İnternet Explorer programını seçip Tamam ı tıkla. Açıldığını göreceksin.

Ayrıca programı cep telefonuna kaydedip açabilirsin.

bebekler için cep telefonu uygulamasımıı???:1:bu ne saçma bişi yaa bebeklerin telefondan uzak tutulması hatta 0-2 yaş arasında tv bile izletilmemeli

bebekler için cep telefonu uygulamasımıı???:1:bu ne saçma bişi yaa bebeklerin telefondan uzak tutulması hatta 0-2 yaş arasında tv bile izletilmemeli

"Bebekler telefondan uzak tutulmallı ve tv bile izletilmemeli". Evet teorikte öyle. Ama doğrusu uygulamada çevredeki ailelere ve kendi aileme bakıyorum da 1 yaşı geçen çocukların birçoğunun cep telefonu ellerinde geziyor. Bunu düşünerek hazırlamış olduğum bir program.

merakını gidermek için kısa süreli eline verilebilir baksın,dokunsun diye belki ama bence cep tlf ları beyin hücreleri için çok çok zararlı,ben yatak odamızda bile tutmuyorum gece yatarken,evdeyken de mümkün olduğunca uzak bir yere kaldırıyorum,görüş alanın da olmuyo.oğlum 1 yaşına giricek,cep tlf nuna sadece biz konuşurken merak edip yanımıza gelince ,o zaman bakıyo,bir kaç dk sonra elinden alıp kaldırıyorum yine ,hiç de aramıyo,eğer ille eline teknolojik bi şey vereceksek onun yerine eline dijital fotorğraf mak.ya da kumanda falan vermek daha zararsız.bence eğer anne baba elinde telefon evde sürekli onun yanında nette falan gezinmezse ya da saatlerce onun yanında konuşmazsa,çocuk telefonla bu kadar ilgilenmeyecektir,ben konuşma sürelerimi minimuma indirdim,nete de girmiyorum cepten,o uyurken ancak evdeki pc yi açıyorum,o uyanıkken değil PC Tv bile açmıyorum,eğer bunları yaparsam haklı olarak o da bakmak istiyo,ama anne ya da baba bunları yapmaz da onunla oynarsa,farklı nesnelerle oyunlar kurarsa bence bi çocuk cep tlf nu diye sürekli diretmez.Anne babanın kararlı tutumu önemli,arkadaşlarımın 2-3 yaşında çocukları var,hiç birinin annesinin tlf nu elinde sürekli oynadığını görmedim,ama eğer anne oyalansın diye eline verir de alıştırırsa o başka.ben şahsen cep tlf nunu eline vermemek için de mümkün olduğunca direnicem,hele ki 0-6 ay arası bebekler için oyun programı duyunca içim cız etti resmen,yapmayın Allah aşkına...:50:

Back