Merhabalar hamiş bayanlar acaba bebişlerinizin kalp atışlarını ilk ne zaman duymaya başladınız Ben 6+2 haftalık hamileyim ultrasonda kalp atışlarını duyabilrmiyim acaba... Çünkü ultrasona çok girmenin zararlı olduğunu duymuştum Bu konuda beni aydınlatırsanız sevinirim...
Ben su anda 9+3 hamileyim. 6+5 te duydum bebegimin kalp atışını. Ama bazen 9. Haftasına kadar da duyulmayanlar oluyormuş. Umarım sen de en yakın zamanda duyarsın
Ben su anda 9+3 hamileyim. 6+5 te duydum bebegimin kalp atışını. Ama bazen 9. Haftasına kadar da duyulmayanlar oluyormuş. Umarım sen de en yakın zamanda duyarsın
Merhabalar hamiş bayanlar acaba bebişlerinizin kalp atışlarını ilk ne zaman duymaya başladınız Ben 6+2 haftalık hamileyim ultrasonda kalp atışlarını duyabilrmiyim acaba... Çünkü ultrasona çok girmenin zararlı olduğunu duymuştum Bu konuda beni aydınlatırsanız sevinirim...
Bende bebişimin kalp atışını 6 haftalıkken duymuştum.Duyabilirsin diye tahmin ediyorum.Ultrasonun bebişe bir zararı yok ben kendi doktorlarıma sorduğumda bu yanıtı almıştım.Rabb'im kalbine göre versin inşallah.
şükürler olsun Rabbime bende duydum 8+5 de.Duydum ve bebişimin kalp atışları ile kendiminki birbirine karıştı o derece heyecanlandım...
Allahım isteyen hrekese hayırlısıyla bu mucize sesi duymayı nasip eder inş..
ben tam yedi haftalıktı duydum oda altttan muayene ild arkadaşlar herkes bana zararlı olduğunu söyledi ama
doktorum hiç bir tehlike olmayacağını söyledi çok güzel bir duygu allah herkeze tattırsın bu duyguyuuu
:)))))9