• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebişlerine isim arayanlar buyurun topiğime :))

gecedicle

guguş oğlum :)
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2011
1.349
2
116
arkadaşlar aralıkta doğum yapıcam oğluma isim arıyorum ama hem farklı hem anlamı güzel bir isim arıyorum benim gibi eminim çok kararsız arkadaşlar vardır yardımlaşmaya ne dersiniz :) hadi fikirleşelim :)

Bende aynı durumdayım su an aras ve eymen arasındaym..

aaa bi arkadaşım sölemişti 'eymen' çok güzel cennete hayırla sağ taraftan girecek olanmış anlamı 'ömer eymen' düşünmüştüm ben bi ara sonra tuğra ismi hoşuma gitti :)

aaa bi arkada��m s�lemi�ti 'eymen' �ok g�zel cennete hay�rla sa� taraftan girecek olanm�� anlam� '�mer eymen' d���nm��t�m ben bi ara sonra tu�ra ismi ho�uma gitti :)

mrb cnm yalnız eymenin anlamı arapçada sağ demek ama bencede tuğra ismi kulağa daha güzel geliyor Allah bebeğini hayırlısıyla kucağına almani nasip etsin inşaallah...

Aras ismi çoğaldı gibi nereye baksam aras var yada etrafımdakıler bu ismi çok sevdi.

Ben Doruk ve Yağız ismini çok seviyorum

benim bebişimin cinsiyeti belli değil ama kız olursa zeynep koyucam erkek olursa hiç fikrim yok eşim babasının ismini de koymak istiyor.aslında bana kalsa tek isim koyarım ama eşimi de kırmak istemiyorum onunda içinde hevesidir belki.sevgiliyken düşündüğümüz bişey vardı ADEM UFUK sizce nasıl.babasının ismi adem.ademin yanına yakısacak isimler biliyor musunuz ?

adem buğra

adem tuğra

adem giray

benim bebişimin cinsiyeti belli değil ama kız olursa zeynep koyucam erkek olursa hiç fikrim yok eşim babasının ismini de koymak istiyor.aslında bana kalsa tek isim koyarım ama eşimi de kırmak istemiyorum onunda içinde hevesidir belki.sevgiliyken düşündüğümüz bişey vardı ADEM UFUK sizce nasıl.babasının ismi adem.ademin yanına yakısacak isimler biliyor musunuz ?

adem buğra

adem tuğra

adem giray
adem tuğra güzelmiş

mrb cnm yalnız eymenin anlamı arapçada sağ demek ama bencede tuğra ismi kulağa daha güzel geliyor Allah bebeğini hayırlısıyla kucağına almani nasip etsin inşaallah...

cnm çok teşekkür ederim güzel dileklerin için tuğra ismine taktım :) yanına güzel isim bakalım inşallah buluruz eymen ben bi anlamıda cennetin katlarından birinin adıymıs öle duydum tabi internet nekadar güvenli doğru bilgiler var belli değil ama bakalım artık ondan sizlere danışıyorum zaten :):3:

eymen benımde cok hosuma gıden bır ısım
Cennetin sekiz kapısı vardır: Salat, Cihad, Reyyan, Sadaka (Zekât), Hac, Af, Eymen (Sağ, mübarek) ve Zikir-İlim kapısı.

bizde oğlumuza ARAS ısmını koyucaz cnm nasip olursa cennette şifa veren 4 ırmaktan bırının adı cnm

Benim erkek için düşündüğüm isim ; Aden ; Aren; Egemen ,Poyraz.. ... Kız için ise ; İklim , Alin, Arya; Alize.. .. aradan eleme yapacağız tabii :) Beğendinizmi ? :emir_bebek::nazar:

Doruk nasıl? Ben çok beğeniyorum.
Yada Ozan? Ozan'da erkek arkadaşımın ismi. Bayılıyorum onun ismine. :)
Iım. Başka başka...
Bora, Can, Yağız, Koray, Melih, Yiğit ?
Ben bu yazdığım isimleri beğeniyorum. Hoş isimler. Ben bile koyabilirim çook ileride. :)

Back