bebişlerin kıyafetlerini ne zaman yıkadınız.

gulsem_22

Guru
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2009
151
2
31 haftalık hamileyim.bebişimin kıyafetini ne zaman yıkamalıyım.miss gibi koksun istiyorum.şuan erken mi acaba.

bende 30 haftalık hamileyim henüz yıkamaı düşünmüyorum çünkü gelen giden misafir filan giysilere bakmak istiyor yani epey bi elleniyor bebişlerin kıyafetleri birkaç hafta daha bekleyip öyle yıkamayı düşünüyorum....

kızlar bende 34.haftaya giriyorum ve bu gün görümcemle yıkadık ütüledik kaldırdık ne olur ne olmaz havalarda soğuyo hemen kurumuyo bu gün hava güzelken yıkadık hazırladık ama çantamı hazırlamadım daha onuda en kısa zaman da hazırlarımm artık

ben 35 haftalıkken her şeyimi hazırlamıştım doğum bu hiç belli olmuyor...

Bende mis gibi kokmasindan yanaydim. Ama, 35 haftamdan hepsini yikadim, ütüledim. Inan kokusu hala missslerrr gibi üzerinde, dolabini bi aciyorum ooooohhhh =)
Yani daha 1,5 hafta önce oldu bu islemler.. Sadece cantasina yerlestirmedim.
Tavsiye ediyorum ki, simdiden yiki ve ütüle. Zaten minnaciklar, evin icerisindeki camasir askiligina as, kurusunlar hemencecik kururlar. Ben akliniza ne geliyorsa herseyini yikadim, camasrilarindan yastiklarindan, yorganilarina, oyuncak ayisina kadar :)
Ileride cok daha agirlasiyorsun, inan ha su isti, ha bu isti derken, cok ileriye de atma derim. Bizim bebislerin ne zaman , nerde sürpriz yapacagi belli olmaz, Rabim hayirlisini eylesin ama.
Sen tedbirini al, takdir Rabbim'in =)

ben 35.haftada yikadim ütüledim herseyini cok fazla gece birakmak dogru degil minicik minicik seyleri yikamak kurutmak ütülemek cok yorucu oluyo..agirlasmadan yap dursun...bebeklerin ne zaman dogacagi belli olmuyo hazirligini ona göre yap..

X