How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Bebek Beslenmesi bebişlerin kaç öğünü olmalı???

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

tuanam__

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2009
202
0
96
K.K.T.C.
bayanlar benim bebiş 8 aylık.siz bebeklerinize günde kaç öğün veriyorsunuz.ben sabah kahvaltı öğlen çorba akşam üstü meyve akşam muhallebi veriyorum.ama bi kaç sitede okudum kahvaltıyla öğlen arasındada bi öğün vede akşam yine çorba veya püre vermek gerekirmiş.öylede çok olmazmı????

benim bebişim 6.5 aylık we ben sabah saat 8 gibi dewam sütünü weriyorum.dewam sütüne 1 yaşına kadar dewam etmek zorundayız.daha sonra uyku zamanı zaten ama uykuya yatmadan ben yine kahwaltılık weriyorum az bişey.daha sonra öğlen kaşık maması weriyorum.yine uyku zamanı.saat 4 gibi çorbasını weriyorum.bazen erken kalkarsa öğlen uykusundan meywesini weriyorum ama akşam öğünü kesinlikle çorba oluyo!tekrar uyku we 8 gibi uyanınca da dewam sütünü weriyorum we sonra da gece uykusuna geçiyo yawrum:)

ben 6 aydan itibaren sabah muhakkak kahvaltı , ara öğün meyve , öğlen çorbası , akşamüzeri yoğurt olmazsa olmaz , akşam 8 gibi muhallebi , 12 de devam sütü veriyorum .
Şimdi 10 aylık yemek de vermeye başladık akşam yemeği sonra muhallebi veriyorum

KBY sen çorba günde 2 kezmi veriyorsun.birde muhallebi vermiyormusun akşam????
benim kızım yoğurt yemiyor ne yaptıysak yemiyor

günde 1 kez çorba weriyorum.her öğünde değişik şeyler weriyorum.hiç 2 kez aynı besini wermedim öğünlerinde.yoğurt önceden weriyodum ama demir ilacı kullandığımız için doktor yoğurt bi müddet wermeyin dedi.yoğurduna 2-3 tane bebe bisküwisi koyuyodum çok beğeniyodu.ama demiri öldürdüğü için doktor bi müddet wermeyin dedi.akşam çorbasını weriyorum.zaten çorba öğün olarak akşam werilmeli.hiç muhallebi wermedim ama öğle öğününde kaşık maması weriyorum onu çok sewiyoo ama her besinini 1 öğün olarak weriyorum.aynı besini 2 ya da 3 kez asla wermiyorum.hep değişik şeyler wer.yoğurdu bi de bebe bisküwili dene!bakalın ne tepki wericek.ya da meywe rendele içine öyle wer.

bende her öğün deyişik şeyler veriyorum sabah kahvaltı uyurken devam sütü öğlen çorba meyve suyu yoğurt muhallebi sonrada devam sütüyle uyku

sabah sut yada kahvaltı hangısı ısterse artık ara meyve couk uyuduysa bu ogunu atlamak zorunda kalıyorum oglen corba ıkındı yogurt aksam corba gece muhallebı verıyorum eger gece 1 2 gıbı uyanırsa yıne sut yapıp verıyorum ...bu ogunlerden sadece meyve ogununde atlama olabılıyo oda ogun satatınde uyuyosa oglen corba vaktınde uyandıysa... tabı bu ogunlerın arasında bızım yemek saatımızde muhakkak ıstıyo hanfendı onlarıda tattırma amaclı verıyorum benı rahat bırakmıyosa elıne verıyorum ekmekgın kosesını yerı gogu ekmek yapa yapa dolanıyo etrafta:)bu arad benım kızım 9 aylık

Back