Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebişlerin hareketleri
- Konu Sahibi Ecsc
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- bebek hareketleri
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 11 Temmuz 2014
- 10.909
- 17.544
- 498
bende çok merak ediyorum. inşallah hamile kalırım da bende görürüm hissederim.Çabucak geçecek o zaman emin olun :) size tepki bile verecek :)
- 10 Eylül 2016
- 89
- 31
- 3
- 34
Ben 16.haftada hissetmeye başladım. Sonra da hiç durmadı zaten :)Hissetmelere ne zaman başladınız. Bizim daha baya yolumuz var ama insan merak ediyor.
- 29 Ekim 2016
- 1.368
- 391
- 123
- 34
- 12 Temmuz 2016
- 1.356
- 1.076
- 83
- 35
Hissetmelere ne zaman başladınız. Bizim daha baya yolumuz var ama insan merak ediyor.
9 haftada canim
16. haftada hissetmeye başladım canım..onun öncesinde olan kıpırdanmaları da bebiş zannediyorum..o damar ya da başka bir şey oluyormuş..bebişin hareketini 3 buçuk 4 aydan önce hissetmek çok zormuş..Hissetmelere ne zaman başladınız. Bizim daha baya yolumuz var ama insan merak ediyor.
- 12 Haziran 2016
- 2.124
- 842
- 123
- 10 Eylül 2016
- 89
- 31
- 3
- 34
Ben hiç şikayetçi değilim. Vursun, vurabildiği kadar. Çünkü bu hissi özleyeceğimi biliyorum. :) Hatta bazen vursun diye bende dürtüyorum arada :) :) çok başka bi duygu. Hayatının her defasında böyle tekmeler, yumruklar yiyemiyorsun...
Evet ya onu bende yapıyorum. baktım kıpırdamıyor hemen tedirgin oluyorum "tık tık hey orada mısın?" diye karnımızı tıklıyorum. hareketsiz kaldığı zamanda ben rahatsız ediyorum onu
- 20 Ekim 2016
- 2.530
- 1.430
- 83
Oncelikle Allah isteyen herkese En kisa surede hayirlisiyla nasip etsin..
16.haftamdayim çok minik minik hissetmeye başladım.
Ne güzel bir duâ Allah bizlere de bu yaşadıklarınızı yaşamayı nasip etsin.
- 10 Ekim 2016
- 6.332
- 14.077
- 198
Canim benim hergün dua ediyorum. Amin inşallah. Ne kadardır deniyorsunuz bilmiyorum. Bizim 1.5 sene sonunda nasip oldu.. Zor bir süreç herşey nasip.. Benden çok fazla süre bekleyenler de vardır elbet Allah onlara da sabır versin, en kısa zamanda kucagi dolsun tüm isteyenlerin..Ne güzel bir duâ Allah bizlere de bu yaşadıklarınızı yaşamayı nasip etsin.
- 20 Ekim 2016
- 2.530
- 1.430
- 83
Canim benim hergün dua ediyorum. Amin inşallah. Ne kadardır deniyorsunuz bilmiyorum. Bizim 1.5 sene sonunda nasip oldu.. Zor bir süreç herşey nasip.. Benden çok fazla süre bekleyenler de vardır elbet Allah onlara da sabır versin, en kısa zamanda kucagi dolsun tüm isteyenlerin..
Daha bir denememiz olmadı aslında 3 aylık evliyiz ama gebe olabilirim bu ay. Yarın sabah test yapacağım. Âmin. Allah hayırlı evlatlar nasip etsin herkese.
- 12 Haziran 2016
- 2.124
- 842
- 123
Çok başka bi duyguEvet ya onu bende yapıyorum. baktım kıpırdamıyor hemen tedirgin oluyorum "tık tık hey orada mısın?" diye karnımızı tıklıyorum. hareketsiz kaldığı zamanda ben rahatsız ediyorum onu
- 18 Eylül 2012
- 314
- 72
- 333
ben 16. haftada başladım hissetmeyeHissetmelere ne zaman başladınız. Bizim daha baya yolumuz var ama insan merak ediyor.