• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebişlerin hareketleri

Ecsc

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2016
89
31
3
34
Kızlar bebişlerinizin hareketleri nasıl? Bazen çok dayanılmaz oluyor benimkisi ayak bir yerde el bir yerde :). Ama yine de çok tatlı bir duyguymuş özleyeceğim muhtemelen :)

Biz daha 21. Hafta dayız. Minicik minicik hareketler hissediyorum şimdilik. Güçlü tekmeleri sabırsızlıkla bejliyoruz:)

Çabucak geçecek o zaman emin olun :) size tepki bile verecek :)

Hissetmelere ne zaman başladınız. Bizim daha baya yolumuz var ama insan merak ediyor.

11.haftadayum sabırsızlıkla bekliyorum hareketlerini

Çok mükemmel bir duygu şu aralar hareketli tekmeler güçlü hepimize maşallah kimseye nazar deymesin :anneadayı:

16 gibi hafif hafif hissediliyor. 20 itibari ile dışarıdan bile hissediliyor ama tamamı değil. 24 den sonra gözle görülüyor :)

Oncelikle Allah isteyen herkese En kisa surede hayirlisiyla nasip etsin..
16.haftamdayim çok minik minik hissetmeye başladım.

Hissetmelere ne zaman başladınız. Bizim daha baya yolumuz var ama insan merak ediyor.
16. haftada hissetmeye başladım canım..onun öncesinde olan kıpırdanmaları da bebiş zannediyorum..o damar ya da başka bir şey oluyormuş..bebişin hareketini 3 buçuk 4 aydan önce hissetmek çok zormuş..

Ben hiç şikayetçi değilim. Vursun, vurabildiği kadar. Çünkü bu hissi özleyeceğimi biliyorum. :) Hatta bazen vursun diye bende dürtüyorum arada :) :) :D çok başka bi duygu. Hayatının her defasında böyle tekmeler, yumruklar yiyemiyorsun... :D

Ben hiç şikayetçi değilim. Vursun, vurabildiği kadar. Çünkü bu hissi özleyeceğimi biliyorum. :) Hatta bazen vursun diye bende dürtüyorum arada :) :) :KK70: çok başka bi duygu. Hayatının her defasında böyle tekmeler, yumruklar yiyemiyorsun... :KK70:

Evet ya onu bende yapıyorum. baktım kıpırdamıyor hemen tedirgin oluyorum "tık tık hey orada mısın?" diye karnımızı tıklıyorum. hareketsiz kaldığı zamanda ben rahatsız ediyorum onu :rolleyes:

Ne güzel bir duâ :nazar: Allah bizlere de bu yaşadıklarınızı yaşamayı nasip etsin.
Canim benim hergün dua ediyorum. Amin inşallah. Ne kadardır deniyorsunuz bilmiyorum. Bizim 1.5 sene sonunda nasip oldu.. Zor bir süreç herşey nasip.. Benden çok fazla süre bekleyenler de vardır elbet Allah onlara da sabır versin, en kısa zamanda kucagi dolsun tüm isteyenlerin..

Canim benim hergün dua ediyorum. Amin inşallah. Ne kadardır deniyorsunuz bilmiyorum. Bizim 1.5 sene sonunda nasip oldu.. Zor bir süreç herşey nasip.. Benden çok fazla süre bekleyenler de vardır elbet Allah onlara da sabır versin, en kısa zamanda kucagi dolsun tüm isteyenlerin..

Daha bir denememiz olmadı aslında 3 aylık evliyiz ama gebe olabilirim bu ay. Yarın sabah test yapacağım. Âmin. Allah hayırlı evlatlar nasip etsin herkese.

Evet ya onu bende yapıyorum. baktım kıpırdamıyor hemen tedirgin oluyorum "tık tık hey orada mısın?" diye karnımızı tıklıyorum. hareketsiz kaldığı zamanda ben rahatsız ediyorum onu :rolleyes:
Çok başka bi duygu :D

ben de oğluummmm diye bağırıyorum eşim çok kızıyor, niye uyandırıyorusun bebeğimizi, rahatsız etme diyor ama napalım uyansın tekme atsın bananeeee :anneadayı::rolleyes:

Back