bebişlerin göbekleri ne zaman düştü?

DIONYSOS

:) nasılım???????
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2007
2.243
7
316
İstanbul
bugün 7. günümüz göbeğimiz düşmedi.sizlerin kaçıncı gün düştü düştükten sonra hemen yıkadınımzmı ve alkol sürmeye devam ettiniz mi?

bizim ki 4. gün düşmüştü... ama her bebekte aynı olacak diye birşey yok... göbek kordonu kallınsa geç düşüyormuş... kuru tutmaya çalış... düştükten sonrada birkaç sefer alkol sürmüştük... sevgilerimle....

cnm bizim 11. gün düşmüştü düştükten sonra hiçbişi sürmedim göbejk düştükten sonra yıkadık biz...

Bizimde 6. gün düşmüştü. Düştükten sonra bir kaç kez alkol sürmüştüm ben bizimkinin akıntısı vardı hatta kanamıştı. Doktora götürmüştüm. Önemli değil demişti fakat ağrı kesici iğne yaptırmıştı.

kızım 12.gunde hala dusmedi ..yarın doktora gidecez..bu kadar gecikmesi normalmi acaba..internette 2. haftada da duser diyor..banyoda yaptıramadım yavrumu

Bizim tam 10 günlükken düştü canım. Bebeğiniz hayırlı olsun sağlıklı ana babalı büyüsün inşallah.

benim bebişin 5.gün düştü...düştükten sonra banyo yaptırma 3 gün falan pansumana dewam

benim kzımda 17 günlükken düşürdü, fakat yıkamasakta sabunlu suyla hep sildik yağladık vücudunu ve batıcon ile pşansuman yaptık düzenli olarak.....

benim oğlmun 7. gün düşmüştş düşene kadar batikon diyo bi ilaç var onu kullandım doktor vermişti

bızım tam 10.gun dustu.bır hafta daha alkol surmeye devam etmıstım.banyosunuda bır kac gun sonra yaptırmıstık

bebişimin göbeği 11. gün düştü..(Doktorlar ısrarla tembihlediler sakın göbeği düşmeden yıkamayın diye..)

bizim 20.gün de düştü ilacı göbekteki mandalı kaldırıp altına sürmek gerekiyormuş bize üstten dök diye gösterdiler sanırım onun için geç düştü. ondan sonra yıkadık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…