• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebişlerin dişler ne alemde

bizim şuan dört tane var diş ateş olmadı ateş büyük bebekler çıkarınca fazla oluyormuş çünkü dişini kaşımak için ne var ne yoksa ağızlarına alıyorlar ve buda enfeksiyon yapıyormuş diye duymuştum.diş geç çıktı diye endişelenmeyin yada erken çıktı diye ikisi hakkında söylenenlerinde doğru bir alt yapısı yok.

bizimde altta iki tane ilkini çıkarırken çok ateşlendi ama ötekisi hemen çıktı doktor ilki zor olur ötekiler kolay çıkar dedi öylede olcak heralde................

ya oglum haftaya 8.ayını dolduruyor ama hala cıkmadı dıslerı.cok huysuz son gunlerde.uykusundan aglayarak uyanıyor,yemek yemek ıstemıyor.bende bunları dıse yorup sevınıyorum sonunda cıkaracak galıba dıye ama hala gorunurde bısey yok.artık cıksada oda rahatlasa bızde

benim oğlum haftaya 3 aylık oluyor bazı bebeklerin 3. aydan sonra diş çıkarabileceğini duydum oğlumdada bilmiyorum diş çıkarma belirtisi mi sürekli salyası akıyor elini emiyor ayrıca ne bulursa ağzına götürüyor sizce diş çıkarıyor olabilir mi ?

yok canım benım oglumda daha 2 aylıkken salyası akmaya basladı.agzının suyu sureklı akıyordu.elı sureklı agzındaydı.suan nerdeyse 8 ayını dolduruyor hala dıs cıkarmadı

amin canım.1 hafta öncesine kadar akşam 10 uyur sabah 6 da kalkardı o günleri özledim.şimdi daha sık kalkıyor.bu döküntüler sıcaktan mı acaba onu düşünüyorum ev çok sıcak.

keske bır doktora gosterseydın.bızdede oldu bu.ılk once 3 gun ateslendı.4.gun tum vucudunda dokuntu olustu doktora gıttık bıze 6.hastakıl gecırdıgını soyledı.sende gıtseydın en azından ne oldugunu bılırdın

yapma ya 3 gün sürüyormu ben bugün gece çıkar rahatlar diye düşünmüştüm tühh 38 olunca bugün fitil verdim ben sen düşürmek için ne yapıyorsun sirkeli su geici bi çözüm oluyor

sirkeli suyun tehlikeli olduğunu okumustun canım bi yerde istersen doktorunuza bi sor. ateşi vucudunun içine geri hapsettiği filan yazıyordu. bilgin olsun... ben fitil yada calpol veriyorum 30 dakika içersinde etkisini gösteriyor zaten. kızımda son bir haftadır ne gece uykusu var ne gündüz çıksada kurtulsak şu dişler offf offf o ağladıkca ben kahroluyorum. ne tuhafmış şu analık dedikleri iş!!!

yok canım benım oglumda daha 2 aylıkken salyası akmaya basladı.agzının suyu sureklı akıyordu.elı sureklı agzındaydı.suan nerdeyse 8 ayını dolduruyor hala dıs cıkarmadı

Aynen benim kızlıkken başlamıştı salyalar akmaya parmaklar ısırılmaya 7,5 aylık oldu hala diş filan yok meydanda :)) zaten cok zayıf kızım zayıflar daha zor çıakrtırmıs dişlerini:((:teselli::teselli:

sirkeli suyun tehlikeli olduğunu okumustun canım bi yerde istersen doktorunuza bi sor. ateşi vucudunun içine geri hapsettiği filan yazıyordu. bilgin olsun... ben fitil yada calpol veriyorum 30 dakika içersinde etkisini gösteriyor zaten. kızımda son bir haftadır ne gece uykusu var ne gündüz çıksada kurtulsak şu dişler offf offf o ağladıkca ben kahroluyorum. ne tuhafmış şu analık dedikleri iş!!!

evet canım bir kere sirkeli su yaptım sonra yapmadım ılık su kullandım sadece onun dışında fitil verdim dr. gittim oda calpol verdi sadece bir kere içirdim ateş yok 3 gündür ama huzursuz dün bardakla su verdim (bizimki biberonla içmiyor) çıt diye dişinden ses geldi bizim cadı baktırmıyorda ama az bir şey çıkkmış iyice bakmazsan görünmüyor bile

Back