benim kızda 8 aylık bugün ateşlendi ve ishal sanırım diş çıkaracak bi çıkarsada rahatlasak geceleride çok sık uyanıyor huzursuz yavrum
aynen bir çıksada rahatlasak ya.ateşler içinde oğlum 3 gündür.
arkadaşlar bebişlerimizin dişleri ne alemde kim kaç tane diş çıkarsenağlamasenağlamadı ve ilk ne zaman çıkardılar benim kızımda hala diş yok çıkarma belirtiside yok başka dişleri çıkmayan varmı acaba yoksa benim kızımdamı bir problem var artık endişelenmeye başladım..senağlamasenağlamasenağlama
yapma ya 3 gün sürüyormu ben bugün gece çıkar rahatlar diye düşünmüştüm tühh 38 olunca bugün fitil verdim ben sen düşürmek için ne yapıyorsun sirkeli su geici bi çözüm oluyor
39,6 oldu ateşi duş aldırdım.dün gece olmadı hiç bugünde iyi ama daha diş yok ortada ishalde oldu.iştahı iyi ama.4 saat arayla fitil ve calpol verdim.duş aldırdım.havale geçirecek diye korktum valla.
dün sabaha karşı yavrumunda 39 oldu ateşi bende fitil verdim düştü bide ben sadece bezi ile yatırıyorum hiç bir şey giydirmiyorum üstüne fitil ne kullanıyorsun canım bide günde kaç kere veriyorsun
pirofen veriyorum.calpol önce 4 saat sonra pirofen 120 mg 4 saat sonra calpol 4 saat sonra pirofen şeklinde verdim.düştü şimdi yok.ama dişde yok.döküntüler oldu vücudunda galiba 5. hastalık geçiriyor dr götürmedim henüz.
geçmiş olsun canım bizimki diş çünkü iyice kabardı diş yeri iştahı yok ishalde değil yani cıvık kaka yapıyor ama günde 1 kere bugün dr. götürecektim ama ateşi düştü bi sıkıntı olmazsa gece de yarın götürüyorum doktora allah yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?