• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebişlerin dişler ne alemde

gammzee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2007
241
0
96
39
İstanbul
arkadaşlar bebişlerimizin dişleri ne alemde kim kaç tane diş çıkarsenağlamasenağlamadı ve ilk ne zaman çıkardılar benim kızımda hala diş yok çıkarma belirtiside yok başka dişleri çıkmayan varmı acaba yoksa benim kızımdamı bir problem var artık endişelenmeye başladım..senağlamasenağlamasenağlama

benim kızda 8 aylık bugün ateşlendi ve ishal sanırım diş çıkaracak bi çıkarsada rahatlasak geceleride çok sık uyanıyor huzursuz yavrum

benim oğlumun da alttan 2 dişi çıktı:)erken çıkardığı için mi bilmem fazla sıkıntısı olmadı.biraz huzursuzluğu vardı sadece ama fazla değil.inşallah sizinkiler de böyle kolayca çıkarırlar..

arkadaşlar bebişlerimizin dişleri ne alemde kim kaç tane diş çıkarsenağlamasenağlamadı ve ilk ne zaman çıkardılar benim kızımda hala diş yok çıkarma belirtiside yok başka dişleri çıkmayan varmı acaba yoksa benim kızımdamı bir problem var artık endişelenmeye başladım..senağlamasenağlamasenağlama

yok yok endişenme ben 13 aykıkken çıkarmışım koşuyomuşum dişim yokmuş annmeler dra götürmüş dr demişki bi sorun olmaz diye hem geç çıkması daha iyi bence az rahatsız eder

8aylıkken alt ıkı dısı anlamadan cıktı hıc bır problem olmadı sımdı ustlerı oyle sıskı vede hasta bı ıshal oluyo bı atesı cıkıyo bı gun ıyı bı gun kotu dısten sanırım cıkarsada rahatlasak bıde cok kaka yapıo dıs cıkarırken oyle olurmus oyle soyledıler

yapma ya 3 gün sürüyormu ben bugün gece çıkar rahatlar diye düşünmüştüm tühh 38 olunca bugün fitil verdim ben sen düşürmek için ne yapıyorsun sirkeli su geici bi çözüm oluyor

39,6 oldu ateşi duş aldırdım.dün gece olmadı hiç bugünde iyi ama daha diş yok ortada ishalde oldu.iştahı iyi ama.4 saat arayla fitil ve calpol verdim.duş aldırdım.havale geçirecek diye korktum valla.

Bizde daha diş çıkarmadık şimdi yazdıklarınızı okuyunca gözüm korktu,çok çıkarmı ateşi acaba..inşallah hepimiz sorunsuz atlatırız bugünleri..

benim oğlum haftaya 3 aylık oluyor bazı bebeklerin 3. aydan sonra diş çıkarabileceğini duydum oğlumdada bilmiyorum diş çıkarma belirtisi mi sürekli salyası akıyor elini emiyor ayrıca ne bulursa ağzına götürüyor sizce diş çıkarıyor olabilir mi ?

39,6 oldu ateşi duş aldırdım.dün gece olmadı hiç bugünde iyi ama daha diş yok ortada ishalde oldu.iştahı iyi ama.4 saat arayla fitil ve calpol verdim.duş aldırdım.havale geçirecek diye korktum valla.

dün sabaha karşı yavrumunda 39 oldu ateşi bende fitil verdim düştü bide ben sadece bezi ile yatırıyorum hiç bir şey giydirmiyorum üstüne fitil ne kullanıyorsun canım bide günde kaç kere veriyorsun

dün sabaha karşı yavrumunda 39 oldu ateşi bende fitil verdim düştü bide ben sadece bezi ile yatırıyorum hiç bir şey giydirmiyorum üstüne fitil ne kullanıyorsun canım bide günde kaç kere veriyorsun

pirofen veriyorum.calpol önce 4 saat sonra pirofen 120 mg 4 saat sonra calpol 4 saat sonra pirofen şeklinde verdim.düştü şimdi yok.ama dişde yok.döküntüler oldu vücudunda galiba 5. hastalık geçiriyor dr götürmedim henüz.

pirofen veriyorum.calpol önce 4 saat sonra pirofen 120 mg 4 saat sonra calpol 4 saat sonra pirofen şeklinde verdim.düştü şimdi yok.ama dişde yok.döküntüler oldu vücudunda galiba 5. hastalık geçiriyor dr götürmedim henüz.

geçmiş olsun canım bizimki diş çünkü iyice kabardı diş yeri iştahı yok ishalde değil yani cıvık kaka yapıyor ama günde 1 kere bugün dr. götürecektim ama ateşi düştü bi sıkıntı olmazsa gece de yarın götürüyorum doktora allah yardımcımız olsun

4.ayin son günü asi olduk ertesi gün 2 dis birden patlattik.5.ayda yine asinin ertesi günü 2 dis daha geldi.sindi 5. dis kabarmis, beklemedeyiz.

geçmiş olsun canım bizimki diş çünkü iyice kabardı diş yeri iştahı yok ishalde değil yani cıvık kaka yapıyor ama günde 1 kere bugün dr. götürecektim ama ateşi düştü bi sıkıntı olmazsa gece de yarın götürüyorum doktora allah yardımcımız olsun

amin canım.1 hafta öncesine kadar akşam 10 uyur sabah 6 da kalkardı o günleri özledim.şimdi daha sık kalkıyor.bu döküntüler sıcaktan mı acaba onu düşünüyorum ev çok sıcak.

bu ayın 26sında 8.ayımızı dolduruyoruz altlar çıktı şimdide üst dişler patladı kaşıkla yedirirken şık şık ses geliyor

Back