• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi bebişlerin cildi...

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

hikmet71

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2009
70
2
86
İzmir
dilerim doğru yere yazmışımdır ve bunu yeni bebeği olan bütün anneler okur. arkadaşlar bebeğinizi emzirirken arada lütfen sütünüzü bebeğinizin yüzüne sıkın ve silin ileriki yaşlarda size çok teşekkür edecekler. özellikle kız anneleri lütfen yapın ki bebeğinizin cildi hep bebek gibi kalsın kaydirigubbakcemile5

benim kızımın yüzü süt yüzünden yara gibi oldu. Herkeste aynı etkiyi yapmıyor ne yazık ki canım. Ben emzirdikten sonra hemen silip temizliyorum çünkü cildi hassas hemen küçük sivilceler çıkıyor.

önceden bebeğin gözüne anne sütü sıkarlarmı ki bebeğin gözü parlak olsun diye.. Nekadar doğru bilemem...

benım bebegımın yuzunde de sıvılceler cıkıyo. ama hemen kayboluyo. bu sıvılcelere sut surmemı soyledıler. ben de emdıkten sonra kalan sutu bunların ustune suruyorum. ıse yarıyor gıbı gelmıstı bana ama...

Back