Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
süper ya artık ondan iyi bez yok ya demisırnaşık şey neler neler göndermişler ya maşallah. evet kızlar varsa şikayetiniz yapın valla. benim yengemlerinde paketten defolu bez çıkmıştı gönderdiler 2 paket bez göndermişlerdi.pedoydu markası. şimdi aklıma geldi. benim yok şikayetim olasa bende yapardım yalan yerede etmiyeyimtatlicadiarzuburda bana hastanede dogum yaptim ardindan hediye paketler geliyor icinde deterjan yumsatici bebek icin gerekli bazi urunleri firmalar yolluyor son gunde koli hediye geliyor banada prima koymuslardi boylece prima pampers ve islak mendiline basladim hep ayni marka kullandim simdi huggiese gectim ama firmaya mektup yolladim kolide cikan sikayetler icin adrese belinde bariyer yok sokaga cikmaya korkar oldum dikkat etsemde etmesemde cocugun her kaka sirtindan bacaklarindan cikiyor ustelik ilk hastanelere paket yollayip kendi urununuzle reklam yaptiriyorsunuz ustelik diger urunlerden daha pahalisiniz ama biz anneler durumdan hosnut degiliz kizimin kac yeni esyasini aritamadim attim vs vs diye sikayet mektubu ve mail atmistim bu aksam saat 5 gibi kapi caldi kocaman bir koli geldi icinde mektup ve 3 4 5nolu active fit primalar alistirma bezii 6 ayliktan cok bez kizima birsuru soft oyuncak biberon seti islak mendil mama kasik tabak setleri body uyku tulumu ve 50sterlinlik hediye kuponu yollamislar hic ummazdim yasadik sikayetimi dikkate aldiklarini ozurlerini yazmislar mektuba aynisini mailimede yazmislar bez derdimiz uzun sure yok her ne kadar bu ulkeye isinamadiysamda insanliklari tuketici haklari saglik ve sosyal hizmetlerini takdir ediyorum
süper ya artık ondan iyi bez yok ya demisırnaşık şey neler neler göndermişler ya maşallah. evet kızlar varsa şikayetiniz yapın valla. benim yengemlerinde paketten defolu bez çıkmıştı gönderdiler 2 paket bez göndermişlerdi.pedoydu markası. şimdi aklıma geldi. benim yok şikayetim olasa bende yapardım yalan yerede etmiyeyimtatlicadiarzu
burda bana hastanede dogum yaptim ardindan hediye paketler geliyor icinde deterjan yumsatici bebek icin gerekli bazi urunleri firmalar yolluyor son gunde koli hediye geliyor banada prima koymuslardi boylece prima pampers ve islak mendiline basladim hep ayni marka kullandim simdi huggiese gectim ama firmaya mektup yolladim kolide cikan sikayetler icin adrese belinde bariyer yok sokaga cikmaya korkar oldum dikkat etsemde etmesemde cocugun her kaka sirtindan bacaklarindan cikiyor ustelik ilk hastanelere paket yollayip kendi urununuzle reklam yaptiriyorsunuz ustelik diger urunlerden daha pahalisiniz ama biz anneler durumdan hosnut degiliz kizimin kac yeni esyasini aritamadim attim vs vs diye sikayet mektubu ve mail atmistim bu aksam saat 5 gibi kapi caldi kocaman bir koli geldi icinde mektup ve 3 4 5nolu active fit primalar alistirma bezii 6 ayliktan cok bez kizima birsuru soft oyuncak biberon seti islak mendil mama kasik tabak setleri body uyku tulumu ve 50sterlinlik hediye kuponu yollamislar hic ummazdim yasadik sikayetimi dikkate aldiklarini ozurlerini yazmislar mektuba aynisini mailimede yazmislar bez derdimiz uzun sure yok her ne kadar bu ulkeye isinamadiysamda insanliklari tuketici haklari saglik ve sosyal hizmetlerini takdir ediyorum
CANIM SEN YURT DIŞINDASIN DİYE VERMİŞLERDİR İNAN TÜRKİYEDE BÖYLE ŞİKAYET ET DÖNÜP BAKMAZLAR BİLE MAİL BİLE ATMAZLAR ŞİKAYETİNDEN DOLAYI Çok üzgünüm çoook BEN OKADAR ÇOK ÜRÜN İÇİN ŞİKAYET MAİLİ ATTIMKİ HİÇÇ BANAMISIN BİLE DEMİYORLAR Kötü Kazen