bebislerin bezleri kenarlardan sizdiriyormu.........

nnurayy

annesinin bal-kaymagi
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2008
2.577
14
318
İngiltere
Arkadaslar sinir oluyorum her kaka yapisinda her yer batiyor gecen gun kucagimdaydi baktim kaka yapti kikir kikir yuzume guluyor bacagimda bir iliklik dusunun bacagima kadar gecti bodylerin kenarlari en yuksek isidada en iyi deterjanlada cikmiyor acik sariliklar kaliyor deli olcam bazen sirtindan cikiyor bazen alt bacaklarindan yada iki yanindan sizdiriyor pampers kullaniyorum sizdeki prima yani 2numara kizim 2,5 aylik simsiki baglasamda oluyor kucuk geliyor diye 3numara aldim ayni bazen az bile yapsa sizinti oluyor sizde nasil basiniza geldimi :uhm:

oluyo bazen..........cikmiyoda dedigin gibi ama bezin buyuk yada kucuk yada yanlis takilmasindan heralde .............ben camasirlari ayirdim buyuyunce ona yikatacam....:roflol:

primanın ağ kısmı ince olduğu için çıkarıyor ben şimdi huggıes kullanıyorum sırt kısmı lastikli sızdırmıyor

canım bence o bezın tam oturmamasından kaynaklı ben eger ıtınalı takmassam olabılıyor,normalde olmuyor

Biz iki numara kullanıyoruz son günlerde başladı sızdırmalar sanırım bir numara büyüğüne geçmemiz gerekiyor artık..Ama hala sızdırıyorsa firmaya sorup bilgi alabilirsin.

bence bezden kaynaklaniyor ben iki bebegimde de huggies kullandim böyle bir sorunla karsilasmadim bezini degistirmeyi dene bide bezi bagladiktan sonra kenarlardan bariyerlerini kontrol et.

Arkadaşlara katılıyorum bende primada aynı sorunu daha çok yaşıyorum Huggies belden bantlı ve kenarlarından daha az sızdırıyor ama oda kalın.....

Son düzenleme:
arkadasım ben oglum dogdugundan berı molfıx kullanıyorum cokta memnunum.ama burda kızlar prımanın cok ıyı oldugunu soyledıklerı ıcın merak edıp aldım ama pısman oldum hıc guzel degıl aynen senın dedıgın gıbı sırtından ve bacak altlarından sızdırıyor.ben molfıxte 3 numara kullanıyorum suan tam gelıyor ama prımanın 3 numarası zor baglanıyor nerdeyse elımdekı prıma paketı bıttı tekrar molfıxe dondum.

huggies kullanıyorum çok gazı olunca benimki de sırtına çıkıyor kirliye atmadan önce yıkama öncesi sprey sıkıyorum leke kalmıyor yoksa kalıyor leke çünkü 30 derecede yıkıyorum

bende doğduğundan beri prima kullanıyorum bir kere huggis aldım oda çok kalın geldi hem prima bacaklarıda çok ayırmıyor bacak kısmının kesimli olmasından ara ama sızdırıyor bağlanıs şeklinden yada bebeğin kilosuna göre bezin küçük gelmesinden kaynaklanıyor

neyseki elimde az kaldi bitince huggies alayim kizim 6700 kilo 2numara uygun gibi rakama bakilirsa ingilterede molfix yok zaten olanlari sirayla deneyeyim bari sokakta yaptimi kotu oluyor hele yedek kiyafeti yoksa sirtinda koca bir sarilik

ben de prima kullanıyorum.sadece bir kere sızdıra oldu o da uzun süre bezi dur duğu için.memnunum ben.diğer bezleri de denedim.hepsini.primadn memenun kaldım.

benim kızım 5200 gr 3 no kullanıyorum 2 no sana çok küçük gelir.primanın uyu ve oynasını kullanıyorum çokta memnunum.huggies kullandım çocuığun bacakları ayrıla ayrıla mahvoldu. hem azcık çişini yapsa bez kaskatı oluyodu paket bitti bi daha tövbe huggies asla kullanmam. ama prima uyu ve oyna paketini tavsiye ederim.

bende senin gibi bebeğim 1 aylıkken primanın uyu ve oyna sını kullanmaya başladım. oğlum 4 aylık ve başka bez asla kullanmıyorum çok memnunum. oğlum şimdiye kadar hiç pişik olmadı sızdırma sorunuda yaşamadım. :lepi:

benim bebeğim 5850 uzun süredir 3 numara kullanıyorum pampers kullanıyom arada çıkıyor ama bezi uzun süredir bağlıysa ve doluysa bide kucakta sıkışıyor o yüzden çıkıyor

prima pampers kullanıyorum,hiç bu tarz bir sorun yaşamadım.hiç degiştirmedim değiştirmeyide düşünmüyorum.yanlış baglıyor olabilirsiniz,ya da küçük geliyordur.bacaklarının altındaki lastikli kısmı parmaklarınızla,bağlama sonrası düzeltin.

Molfix in bacak arası acayip kalın,huggies de azıcık ıslatsa kenardan bakıyrdum damla damla görünüyordu,emmiyor gibi ve çok naylon geldi bana.Prima hem ince hem arası inceltilmiş çok güzel ama, benm kız 5 kilo bile değil 2 numara küçük geliyor sıkmasın diye geşek baglıyorum,belden,önden kaka çıkıyor bazen.3 alıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…