- 18 Haziran 2008
- 535
- 6
- 44
-
- Konu Sahibi zeynepdefne
nekadar güzel bi yelek bu böle. nerden aldın öğrenebilirmiyim sakıncası yoksa. çooooook şeker. güle güle giysin oğluşun.
yelizcim serapcım bayramlıklarınız çok güzel yakışıklılara çok yakışacak eminim de bunlar biraz büyük değil mi ya biz hala penyeleri giydiğimiz için midir nedir bana büyük gelirmiş gibi geldi denemişsinizdir herhalde nasıl iyi geldi mi ha birde giydirmeden yıkayacak mısınız???
yok canım yaa okadar büyük degil (6-9 aylık) beden olarak ben hep bu bedende alıyorum birazcık büyük ama kötü durmuyo tam bedenini alınca hemen büyüyolar bir kaç sefer giyer koy kenara mesela benim aldıgım kot belden ayarlanabiliyor büyüdükçe genişleticem.yok canım bebekken ilk aldıklarımı hep yıkadım ama artık yıkamıyorum hemen havası kaçıyo büyüdüler zaten...a.s.a.s.a.s.
ama kızlar dün prova yaptık kızımla cicileri çekmiş gibi durdu :roflol: 2 hafta önce tam üzerine göreydi şok oldum çok komik durdu ama delikafadulden
boydan kısa geldi bugün başka aldım onları koyucam bakalım aldıklarımı beğenecekmisiniz..