Bebişlerimizin en sevdiği oyuncaklar neler

ay_su

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2006
57
0
86
İzmir
Selam Arkadaşlar bebeklerimizin gelişiminde önemli yer tutan oyuncaklar vardır.Birbirimize bu konuda bilgi verirsek ona göre eğitici oyuncaklar alırız bebişerimize.Benim biricik oğlum Arda!nın bu sıralar en sevdiği oyuncaklar playskoolun yaramaz toplar ve eğlence merkezi.Almayı düşünen varsa kesinlikle tavsiye ediyorum.Onlarla verdiğim ufak komutları yapmaya başladı.Gördükçe çok mutlu oluyorum Oğlum artık Büyüyor..

Bende bugün aynı başlığı açacaktım arkadaşım isabet oldu gerçekten...Benimde üç aylık bi bebeğim var..Oyuncaklar konusunda biraz araştırma yaptımda gerçekten piyasada çok fazla çeşit var ama önemli olan kullanışlı ve eğitici olanları seçebilmek...Tavsiye üzerine almamız en mantıklısı ...Boş yere para vermeyelim derim ben...Arkadaşların tavsiyelerini bekliyoruz artık....

bebişim henüz 3.5 aylık. oyuncaklara ilgimiz daha başlamadı ama vıcık vıcıkmı desem ciyık ciyıkmı desem yazıylada ifade edilmioki :) ses çıkaran sallanan bi palyaço var ufak. onu karşısında sallayınca çıkardığı sese gülüp bakıyor dikkatli dikkatli.

ben aldım oyun halısı bebeğim 4 aylık ve sevdi üzerinde oyuncklar asıolıo onları tutmaya çalışıor:)

ipeğin en sevdiği oyuncakları
1- recebin horozu(gıdaklıyor gırtlagını sıkınca,eline basınca da müzik çalıp dans ediyor)
2- playskool emekleme arkadaşım kelebek

melisim en çok ona ilk hediye gelen arımayasını elinden düşürmüyor hatta öyleki nereye gidersek onuda götürmek zorundayız onunla uykuya dalıyor onun dısında birde minik et bebeğimiz var adı ayşeye ona bayılıyor şimdilik.:))

ya benim kzım dünya kadar oyuncagı var hepsinden cok televizyonnun kumandasını ve leptopu seviyor yaa

aynen canım benım oglumun en sevdıgı oyuncagı gorunce emeklemeye basladıgı oyuncagı kumanda......

ipeğin en sevdiği oyuncakları
1- recebin horozu(gıdaklıyor gırtlagını sıkınca,eline basınca da müzik çalıp dans ediyor)
2- playskool emekleme arkadaşım kelebek

canım o horozdan bizimde var asyanın ilk oyuncağıydı ve çok seviyor hatta kızımın kara gün dostu
ayrıca kumandaya gelince herhalde tüm bebeklerin vazgeçilmezidir.dönencesinin kumandası var onunla oynuyor.

polar gibi bir kumaştan köpeği var içinde çıngırak olan,onu kulağından tutup sallıyor , yiyor.
kumanda evet bizim de.
klavye.
renkli varillerden almştım,onları yuvarlayıp peşinden gidiyor.
küçük su şişesine nohut ve mercimek koymuştum,onu sallıyor havada.
bir şeylerin yeleğininin,şapkasının pijamamın ipini bulup yemeye çalışyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…