bebişlerimizin alt temizliği

canan76

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2009
61
2
48
selam kızlar.Bebişlerinizin alt temizliğini nasıl yapıyorsunuz?Ben ıslak mendil kullanıyorum acaba bir sakıncası var mıdır?

Canım bende ilk günler ıslak mendil kullandım.uni baby paketi 6-7 lira gibi bişey.10 gün olmadan 3 paketi devirince biraz külfetli geldi kafamçokkarıştı şimdi ılık suyla pamuk kullanıyorum..aslında olması gereken bu ama ıslak mendil kolay geliyodu tabi..:kedi:

ilk 40 gün ılık su+pamuk daha sonra PARABEN içermeyen ıslak mendiller kullanmanızı öneririm.evde uğraşmak istemezseniz bim markete 3lü 7,5 liraya hops yenidoğan ıslak pamuk mendil gelmişti.bir de migrosta unı baby ıslak pamuk mendil 3.75e düşmüştü.

ben ilk kızımda kaynamış ılımış su+pamuk kullanmıştım, ama bu sefer hastanede hemşirelere de dr a da sordum şu yenidogan ıslak mendili kullanmanızda bi sakınca yok dediler. gel gör ki 2 haftanın sonunda çok fena pişik olduk, hemen ıslak pamuğa geçtim ve pişik kremi kullandığım halde pişik hala iyileşmedi. şimdi ilaç başlıycaz mecburen.
ıslak pamuk da heran elimin altında hazır olması lazım ama önceden hazırlayınca soğuyor, bi kolayını bulamadım onun da. :uhm:

Islak pamukla siliyorum. Dr. ilk birkaç ay öyle kullan dedi. Önceden hazırlayıp bi kavanoza koyuyorum Islak çok uzun süre kalmasın diye günde iki sefer yapmak gerekiyo yine de. Oda sıcaklığında olduğu için bi problem olmuyo, bi de hastanede de bi kavanozun içine önceden ıslattıklarından alıp kullanıyolardı...

kızlar ben küçük termos bardağa sıcak su koyuyorum altını açana kadar ılıyo su hem su biraz sıcak olunca daha gevsiyo hemen bidaha yapıyo kakasını biraz sulu siliyorum pamukla yıkar gibi yani sonra popo kurulama mendilimizle kuruluyorum ve arko krem sürüyorum bu arada arko pişiğine çok iyi geldi kızımın artık hep arko kullanıyorum..15 günlükken pişik olmuştu arko sayesinde geçti diğer pahalı kremler işe yaramadı tavsiye ederim..

iyi fikirmiş.alkisalkisalkis deniycem bunu. tşklera.s.

bebişim 25 günlük oldu, ıslak mendil kullnıyorum ama pişik olmadı, gerçi pişik kremi kullandım olmasın diye.Aslında pamuk ve su gerekir ama o da zahmetli oluyor.bir de popoyu ıslak bırakmamak gerekirmiş.Napsam su ve pamuğamı dönsem

ben minnoşum doğduğundan beri unybaby yeni doğan ıslak mendili kullanıyorumm ama biraz külfetli :kedi:

Bizde şimdilik uni baby kullanıyoruz 2 paketteyiz..sonrada jonsonbaby kullanıcaz..

bende doğduğundan beri ıslak mendil kullanıyorum.nıvea kullandım sonra canbebe şuan dalin kullanıyorum ve hiç pişiğimiz olmadııı..dalinden çok memnunum tavsye ederm..

ben dogdugundAN BERıDıR ıLIK SU VE PAMUKKULLANIYORUM COK DA RAHAT YAPIYORUM ISLAK MENDıLE DAHA SONRA GECECEZ..COK SÜKÜR PıŞıĞıMıZ DE YOK :)))

biz kızım doğduğundan beri ünibaby yenidoğan kullanıyoruz, şuana kadar 5 kez 3lü paket aldık-tatlicadiarzu- size göre çokmu kullanmışız nee:kedi:
epey pahalıya geliyo ama bizde pişik falan yapmadı çok şükür:Saruboceq:

kızlar benim doğumumua az kaldı.ben de ıslak pamuk kullanıcam.peki sonra ne ile kuruluyorsunuz ? pamuğu ıslatıp siliyorsunuz ya sonra neyle kuruluyorsunuz ? öyle ıslak kalır çünkü ?

ben pamuk, ıslak mendıl.birde pamukla sıkıstırılmıs havlu medil aldım ..onu kullandım amadevamını bulamadım.uni baby bendede var ama chicconun ıslak mendılı daha yumusak geldı onu kullanıyorum gecelerı ıslak mendil.gündüzleri pamuk...

ben kızım için unibaby yanidoğan ıslak mendil kullanıyorum. ama paketten çıkarttığım mendili önce sıcak suda şöyle bir duruluyorum. hem mendil ısınıyor hem de bir miktar daha arınıyor...sonrasında da, ağız mendili gibi mendillerimiz var pamuklu.. onlarla kuruluyor ve sebamed pişik önleyici krem uyguluyorum. allaha şükür pişiğimiz yok...

elalı ben bı mendılı 2 ye böluyorum dahada ekonomık olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…