bebişlerimiz ya akrep ya da yay burcu olacak

Asortie

bun@luzumvar..
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2007
9.319
604
39
Akrep burcunda doğan çocuk, neşeli hareketli, enerjik, cana yakın bir tiptir. Zekası sayesinde herşeyi çabuk kavrayıp öğrenir. Onun için eğitilmesi de zor değildir. Tam aksine bu cesur çocuk problemlerden, zorluklardan hoşlanır ve bunları ortadan kaldırmak ister. Onun için derslerinde başarılı olur.

Ancak o gizlilikten hoşlanan ve biraz da sinsi bir tiptir. Kendisine verilmeyen şeyi hileye kaçarak elde etmeyi ister. Buna da yine fazla zeki ve cesur olması yol açar. İşte çocuğun bu zeka ve cesaretini uygun alanlara yöneltmek gereklidir. Böylece o hislerini daha kolay açıklar ve gizli kapaklı işlere de kalkmaz. Böylece ileride hayatta çok başarılı olur. Ona haşinlik, çekingenlik, ve içine kapanmanın doğru olmadığını öğretirken büyük bir sevgi ve şevkat gösterin. Çocuk sevildiğini anlayınca kendisine de size de güvenir ve bu sayede mutlu olur.sırnaşık şey

Yay burcunda doğan çocuk ailesi tarafından çok sevilir. Bu güzel, neşeli, cana yakın, hareketli çocuk ayrıca çok da dürüsttür. O daja çok küçük yaşta farkına varmadan doğru hareket etmesini öğrenir. Yalnız daima güler yüzlü, neşeli olan çocuk asla emir dinlemez. Ona ısrar etmek, cezalandırmaya kalkmak hatadır. Çünkü bu çocuk doğuştan bağımsızdır. Bu bağımsızlığıda korumyaya kararlıdır. Onun için çocuğa, güler yüz, sevgi, ve şevkatle davranılmalı ve yumuşaklıkla her şeyi öğretmelidir. Çocuk, kendisine ısrar edildiğini görünce büyük bir ciddilikle sorumluluklarını anlar. Böylece eğitim konusunda da zorluk çıkarmaz. Bütün mesele onun fazla enerjisini uygun bir alana yöneltebilmektir. Bu çocuğun bol bol oynaması, spor yapması ve böylece oyalanması da şarttır.sırnaşık şey

arkadaslar ben yay burcuuyum.. aynen böyle bır cocuktum..sertlikle yaklasıldıgında ınadına tersıne gıderdım..
ama yumusaklıkla anlatıldıgında anlardım uyardım..harfi harfine doğru gercekten de yapılan önerileri uygulamakta fayda var.. hepsi doğru..

burcun gıcığı iyisi kötüsü olmaz ki.. :1rolleyes:
sadece burçlar arası etkileşim ve uyum bu yorumları ortaya cıkarıyor..
mesela aslan ile koç çok iyi anlasıyorsa aslan ıcın koç, koç içinde aslan iyi bir burç gibi geliyor..
ama koç ile ikizler anlaşamıyorsa ikizler için koç, koç içinde ikizler kötü bir burç gibi geliyor..
halbuki sadece aradaki uyum söz konusu.. burcun iyi yada kötü olması değil..
sevgiler.. yerimseniben

akrep burçları o kadarda gıcık değilmiş neyse ki

benim kızım da akrep olacak .. ben de kime söylesem "hımm, tehlikeli" filan diyor.. Ben de çok olumlu şeyler duymuyordum ama bunları okuyunca sevindim biraz.. zeki ve yaramaz çocukları çok severim ben.. benim bir arkadaşım var, akrep çok severim kendisini.. çok zekidir ama bir o kadar da çok temiz kalplidir.. sadece biraz kincidir kendisi ama ne yapalımi kimse kızdırmasın onları değil mi..

Benim kardeşlerimin 2si akrep.En yakın bi arkadaşım da akrep.Sinirlenince tehlikeli oluyolar.Biraz da huysuzluk edebiliyolar.Onun dışında insanlar tarfından sevilen tipler olduklarını düşünüyorum.

Hem önemli olan aile eğitimi bence.Yetiştirilme tarzı.Bizlerde iyi anneler olacağız eminim.Julianın dediği gibi özgüveni olan çok kısıtlanmayan ama çok da şımartılmayan çocuklar yetiştireceğiz inşallah.

benimde burcum yay..
yükselenim akrep.. her ikisininde özelliklerini taşırım..
burda yazılanlar doğru..

benim mercimeğimde akrep olacak...

oğlişiiiiimmm.... demek cesur olacaksın hııı... :sm_cool:s

Akrep burcu ile ilgili bakın ne buldum..

Akrep Burcu Bebeği: 24 Ekim-22 Kasım

En sevdiği cümle: "söyleyemem, gizli"

İyi yönleri: kararlı, güçlü, duygusal

Olumsuz yönleri: ketum, kıskanç, inatçı

Akrep burcu gizemli bir burçtur. Etkileyici ve derinden gelen anlamlı bakışlarıyla üzerinizde bir sihir etkisi yaratır. Daha ilk doğduğu günden itibaren gurur ve kararlıklık davranışlarına damgasını vurur. Sakin ve sessiz görüntüsünün altında gizli bir güç ve başkaldırma dürtüsü olduğunu gözden kaçırmamalısınız. Akrep burcu çocukları çok içten ve açık sözlü aynı zamanda özgürlüklerine ve mahremiyetlerine düşkün çocuklardır. Düşünceleri, aynen en sevdikleri oyuncakları gibi hiçkimsenin bulamayacağı biryerlerde gizlenmiştir. Sakın sezgileri çok güçlü olan bu çocuktan bazı şeyleri gizlemeye kalkmayın. Akrep burcunun altıncı hissi çok gelişmiştir ve diğerlerinin içinden geçen ya da gizli tutmaya çalıştıkları şeyleri sezmeye karşı olağanüstü bir yetenekleri vardır. Ondan hiçkimse hiçbirşey saklayamaz. Akrep burcu bebeği sizi şaşırtmayı sever ve bunu sık sık yapar. Burçlar arasında akrep, duygularının yoğunluğu nedeniyle en kıskanç ve en saldırgan olan burçtur. Tartışmayı gerçekten sever ve uzlaşma ona uzak olan bir konudur.

Akrep burcu spor yapmaya ve ev dışı aktivitelere oldukça düşkündür ve bu da içindeki saldırganlığa dönüşecek olan fazladan enerjiyi boşaltması açısından önemlidir.

valla ben bir akrep kız tanımıştım bebekken çok kıskançtı ama tatlıydı. Okula başlayınca çok başarılı oldu ders çalışmayı seven ve annesini dinleyen bi çocuk allah hebimize böyle çocuklar nasip etsin inş.Öncelikle sağlıklı olsun sonra da akıllı ki kendini kurtarsın..

benim ablam yay ve pek anlaşamayız. kızım 24 kasımda doğacak ama 2 gün erken gelse akrep olacak. doğrusu şimdiden merak ediyorum...

arkadaşlar ablam ve iki kızı akrep burcu..ben 23 yıl ablamla yaşadım..yani o evlenene kadar.inanılmaz hırslı biri ..çocukluktan beri öyledir..malı çok kıymetlidir kimseye vermez..çok düzenli ve temizdir..ayrıca çok başarılıdır..ben normal okullarda okurken o fransız kolejini bitirdi..universitede çok başarılıydı..master yaptı yurt dışında birsürü başarısı var..türkiyeye geldi şirket kurdu birsürü çalışanı var..32 yaşında ve hala işlerle boğuşuyor.bunların hepsi balşarma azminden dolayı..iki kızı da akrep ve inanılmaz benziyorlar annelerine..yani ben mutluyum akrep olacağı için..

Akrep ve yay burcu bebeklerinin özelliklerine bakarken bu sayfa denk geldi. İkisi de kendine göre olumlu olumsuz özelliklere sahip sanırım. Hangisi hayırlı ise o olsun inşallah

Nasıl bir bebek peki? sakin, hareketli, huzursuz, uyumlu, kıskanç vs. ?
Cok guler yuzlu kizim ama inatci gercekten birde herkese gitmiyor cin gibi fildir fildir gozleri surekli süzuyor hejjejehd ama cokkk tatli masalah kizim ilgi cekmeyi cok seviyor

Eklentiler

• PicsArt_1426488459712.jpg
    84 KB · Görüntüleme: 124
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…