bebişlerim ikizmiş birini kaybetmişim üzgünümmmmm

EFSANE202

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2008
419
7
slm arkadaşlar allahın izniyle 10 haftalık hamileyim bebeğimi 1 tane zannediyordum, daha düne kadar ama ikizlermiş ve birini 8. haftada kaybetmişim dr umu değiştirdiğimizde anladık bunu içerde kanama diye gözüken şey ikinci bebeğimin kesesiymiş fakat kalp atışı yokmuş.çok üzüldüm ve endişelenmye başladım allahım bebeğimi bana bağışlar ve sağlıklaa kuucağıma almak nasip eder........

böyle sorun yaşayan veya tanık olan arkadaşlar varsa yazarlarsa sevinirimm

Herşeyin hayırlısı allah bebeğini sana sizleri ona bağışlasın strese girme sağlıcakla....

Sudeli yaşamıştı korkulacak bir şey yok canım doğal eleme yaşamışsın doğumda diğer kesede alınuyor hatta kendi çıkıyor.benim üçüzdü 13 haftada biri elendi kalbi durduruldu ve kese boşaltıdı .kuruyup içerde kalıyor.bunu engellemek zor birçok çoğul gebelikte varbu risk ilk 3 ayda yaşanıyor.sanırım kuzide de vardı ikizdi lekelenme hafifi kanama oldu diğer bebek içeride elenmişti.

canımm rabbim sana diğer bebeğini bağışlasın inşallah herşeyin hayırlısı belkide böylesi senin için daha hayırlıdır ...

Uzulme canim Allahtan herseyin hayirlisi..vardir bir bildigi elbette, sen kendine ve bebisine ii bak..dualarinida eksik etme..hayirlisiyla kucaginada alirsin bebegini insallah.

sakın üzülme,sen ve diğer bebiş için sağlık sorunu yaratmasın yeter.Allahım sana bir tanede olsa versin ,...ya hiç olmasaydı.o kabus günlere dönüş daha zor.kendine iyi bak,bol bol dua et,benim de dualarım seninle

oda Allah'ın işi işte normalde çoğul gebelik riskli almak istesen vicdan izin vermez tercih edemezsin bak ben 5.5 aylık iki yavrumuda kaybettim tüp bebkti şimdi Allah diğer bebişini sana kavuştursun en azından ikiz gebelik riskini taşımıcaksın... Sağlıklı doğumlar sana....

canım uzulme sıkıntı yapmakı bebegın rahat olsun ınsallah hayırlısıyla onu alırsın kucagına bol bol dınlen streslı olma zor ama basarmaya calısıyoruz bızım bebekler nazlı ne yapalım kader

arkadaşlar desteğiniz için çok teşekkür ederim allahım bebeğime ömür versin sağlık versin inşallah..
anne olmak isteyen herkeside sevindirir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…