• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi bebişleri yürüteçe koyuyor musunuz?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

selma_selma

karanfil...
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2008
84
0
86
İstanbul
Kızlar benim oğluşum 9 aylık oldu ama daha doğru dürüst oturamıyor bile.Oturunca devriliyor.Sizler yürüteçe koyuyor musunuz merak ettim?

ben yürüteç almadım canım..
desteksiz oturabilmesi için; birkaç gün yastıklarla destekleyerek oturtmuştum ben..bir müddet sonra kendiliğinden desteksiz oturabilmeye başladı..yine de öyle çok çok uzun zamanlar oturamıyor..yorulunca yıkılıyo kaydirigubbakcemile3
destekleyerek oturtmaya başla sen de annesi , zaten birkaç gün içinde desteksiz de oturacaktır :emir_bebek:

ben yürütece koyuyorum cnm ama uzun süreli değil.işten geldiğimde yemek için mutfaktayken koyuyorum yürütece.zaten ya hemen sehpalara yada çekmecelere gidiyor.bir müddet sonrada zaten kendi sıkılıyor.ayrıca uzun zamandırda desteksiz oturuyor.

Bende koyuyorum yoksa mümkünatı yok durmuyor biraz oyalanması için koyuyorum henüz benimkide desteksiz oturamıyor yakında alışırlar merak etme ama benim oğlum oturmayı sevmiyo öylede bi olayımız var malesef

maşallah hepinizinkine.Bende sadece bizim bücür oturamıyor sanıyordum.Gerçi internette okudum,desteksiz oturmalıymış ama zamanla olacak inşallah.Bende daha yürüteç almadım ama yakın zamanda düşünüyorum.

bende yürüteçe koyuyorum.yürüteçle gezmeyi çok seviyo benimki evde ordan oraya dört dönüyo.bütün odaları geziyo etrafı karıştırıyo.oturmaya gelince desteksiz kısa bir süre oturuyo sonra yanlara devriliyo.sık sık otturup alıştırmaya çalışıyorum ama daha vakit var sanırım.

kızlar ben yurutec kullanmanın zararlı oldugunu ve kullandırılmaması gerektıgını ızlemıstım bı programda bence sızlerde arastırıp ole kullanın

mrb kızlar bende sadece kızım oturamıyor sanıyordum etrafımdakilerin bebekleri oturabiliyor olunca acaba sorun ne diyor insan. ama benim bıcırım da oturmak istemiyor oturmaktansa yerde oyalanmayı daha çok seviyor.yürüteçi yeni aldım ara sıra oturtuyorum iyi oluyor oda sevdi sanırım yürüteçi.

Back